Πάλι ατομικό ο Λόπες!

Γιώργος Τσακίρης
Πάλι ατομικό ο Λόπες!

bet365

Ο Πορτογάλος αμυντικός της ΑΕΚ συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θεραπεία με αποτέλεσμα να θεωρείται απίθανη η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό

Τα μαντάτα για το μέγεθος της ζημιάς του Έλντερ Λόπες ήταν ευχάριστα αφού η μαγνητική ήταν καθαρή, όμως δεν έφτανε η εξέταση για να τον φέρει στο 100% ενόψει ντέρμπι. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του, νιώθει ακόμη ενοχλήσεις, συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και θεραπεία...

Αυτό σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή. Λογικά δύσκολα θα μπει έστω αποστολή με το πλέον πιθανό σενάριο να είναι ότι θα μείνει εκτός επιλογών ακόμη και αποστολής για την ΑΕΚ. Άλλωστε ακολουθούν δύσκολα και σημαντικά ματς για την ΄Ενωση που δεν επιτρέπουν να ρισκάρει τη συμμετοχή του Λόπες σε αυτό το ματς (έρχεται την Πέμπτη η Αούστρια και ακολουθούν μάχες εκτός Αθηνών σε Τρίπολη και Ξάνθη).

Αξίζει να σημειώσουμε πως επίσης (πλην του Λόπες δηλαδή) οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βασίλης Μπάρκας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στα Σπάτα. Η αυριανή και τελευταία προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 ενώ έπειτα όσοι βρίσκονται στην αποστολή θα μεταβούν στο ξενοδοχείο στην Αττική οδό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα