Νοκ άουτ Κάμπος και Κρέσπο για ΠΑΣ

Gazzetta team
Νοκ άουτ Κάμπος και Κρέσπο για ΠΑΣ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θα απουσιάσουν από το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ..

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έκανε γνωστό στο σημερινό Δελτίο Τύπου για τις απουσίες των δύο ποδοσφαιριστών. Πιο αναλυτικά:

«Η Παρασκευή (22.09) ήταν η μοναδική μέρα που είχε στην διάθεση του ο Ράζβαν Λουτσέσκου , για μία δυνατή προπόνηση με τους παίκτες του ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε να αφιερώσει το απόγευμα, σχεδόν στο σύνολό του, στον τομέα της τακτικής.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες πάνω στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού της Κυριακής, με έμφαση στους αυτοματισμούς και στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας.

Στο ιατρικό δελτίο, οι Κάμπος και Κρέσπο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ισπανός αμυντικός έμεινε στην πισίνα και έκανε θεραπεία, ενώ αύριο αναμένεται να διαπιστωθεί οριστικά το διάστημα απουσίας του, ενώ ο Ανγκολέζος συνέχισε την δουλειά προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τένοντα του προσαγωγού. Τέλος ο Ντόριαν Λεβέκ δούλεψε στην φυσική κατάσταση και την μυϊκή ενδυνάμωση.

Το Σάββατο (23.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στην Νέα Μεσημβρία στις 18:00».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα