Come back του Παπάζογλου στον Απόλλωνα

Gazzetta team
Come back του Παπάζογλου στον Απόλλωνα

bet365

Ο Τάσος Παπάζογλου είναι πάλι... μάχιμος στον Απόλλωνα Σμύρνης και είναι στην αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά το Σάββατο. Εκτός οι τραυματίες Ελμπάζ και Ανιέτε.

Ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Παρασκευής η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά (Σάββατο, 23/9/2017, 16:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League.

Αξιοσημείωτο πως ο Παπάζογλου μετά από απουσία περισσότερο από 2 εβδομάδων επανέρχεται. Off οι τραυματίες Ελμπάζ και Ανιέτε. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Τσόβιτς, Χουάντερσον, Ζαρόπουλο, Κοντοέ, Κύργια, Ντάσιο, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Μάατσεν, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Μάατσι, Μενδρινό, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Κούρο, Βαλλιάνο, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ και Μπιζιμίν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα