Το Σάββατο η βράβευση του Πρίγιοβιτς

Το Σάββατο η βράβευση του Πρίγιοβιτς

Gazzetta team
Το Σάββατο η βράβευση του Πρίγιοβιτς

bet365

Ο Σέρβος επιθετικός θα παραλάβει το απόγευμα του Σαββάτου πριν από την προπόνηση του ΠΑΟΚ, το βραβείο του best goal της 4ης αγωνιστικής.

Σάμροκ Ρόβερς – Φιν Χαρπς με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:

«Το Σάββατο (23.09) στις 17:00 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα παραλάβει το βραβείο του Best Goal της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Το τέρμα του Σέρβου κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας, κέρδισε τις προτιμήσεις κοινού και επιτροπής στο διαγωνισμό που διοργανώνει η Super League Σουρωτή, η Nova και ο ΠΣΑΠ, συγκέντρωσε το 38,19% των ψήφων και αναδείχθηκε Best Goal της 4η αγωνιστικής της Super League, αφήνοντας στην δεύτερη θέση αυτό του Μασούρα του Πανιωνίου και του Άλτμαν του Παναθηναϊκού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα