«Εμείς είμαστε δίπλα σας»!

«Εμείς είμαστε δίπλα σας»!

Νίκος Αθανασίου
«Εμείς είμαστε δίπλα σας»!

bet365

Οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και εμψύχωσαν ψυχολογικά τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις.

Αρης Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ντε Καμάργκο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Παναθηναϊκός ζει οριακές καταστάσεις και ο κόσμος του «τριφυλλιού» δεν πρόκειται να αφήσει την ομάδα μόνη της, μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και την δήλωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ. Το μεσημέρι της Παρασκευής, περίπου 200 οπαδοί των «πρασίνων» έδωσαν το παρών στο «Γεώργιος Καλαφάτης» παρακολουθώντας την τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Αγρίνιο. Στόχος της παρουσίας τους να εμψυχώσουν ψυχολογικά τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες, ξεκαθαρίζοντας πως θα είναι «ασπίδα»!

«Εμείς είμαστε δίπλα σας. Δεν είχαμε πρόβλημα μαζί σας αλλά με την διοίκηση. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια διοίκηση ώστε να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Και εμείς και εσείς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε σε όλα τα γήπεδα, δίπλα σας! Παίξτε για πάρτη σας, για την αξιοπρέπειά σας και την φανέλα που φοράτε. Αυτό που θέλουμε είναι να ματώνετε την φανέλα, να βάλετε πλάτη και όσο είστε εδώ να σεβαστείτε την ιστορία του συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός δεν τελειώνει»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα