Επέβλεψε τα έργα ο Βράνιες! (pic)

Επέβλεψε τα έργα ο Βράνιες! (pic)

Επέβλεψε τα έργα ο Βράνιες! (pic)

Ο διεθνής Βόσνιος στόπερ της ΑΕΚ βρέθηκε στης Φιλαδέλφειας τα μέρη και είδε την πρόοδο των εργασιών για το νέο γήπεδό της.

Είναι... αρρωστάκι με την ΑΕΚ και πλέον το έχουν εμπεδώσει όλοι. Δεν είναι μόνο οι αναρτήσεις του στα social media που το πιστοποιούν, αλλά και όσα κάνει χωρίς να τα μαθαίνουν όλοι.
 
Ο λόγος για τον Όγκνιεν Βράνιες που βρέθηκε στης Φιλαδέλφειας τα μέρη και τσέκαρε (τράβηξε φωτό και βίντεο) τα έργα που αφορούν στην δημιουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στο οικόπεδο που βρισκόταν και το «Νίκος Γκούμας». Φίλοι της ΑΕΚ σε ρόλο παπαράτσι τον είδαν και τον φωτογράφισαν όπως φαίνεται και στην φωτό που φιλοξενείται στο κείμενο που διαβάζετε. Ο διεθνής Βόσνιος στόπερ αναμενόταν να βρεθεί και στην Ριζούπολη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Επί της ευκαιρίας λοιπόν πήγε και στης Φιλαδέλφειας τα μέρη να τσεκάρει την πρόοδο των έργων και εντυπωσιάστηκε με όσα είδε αφού θυμόταν το οικόπεδο και την κατάσταση στην οποία βρισκόταν από όταν βρέθηκε εκεί με την ομάδα για τον αγιασμό και την εντολή για έναρξη εργασιών...
 

Best of internet