Μάντζιος: «Κρίθηκε σε μία ολιγωρία»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Κρίθηκε σε μία ολιγωρία»

bet365

Ο κόουτς του Απόλλωνα σχολίασε πως το σημερινό ματς της Κρήτης δεν είχε φάσεις και ρυθμό
Στη «μία φάση» θα κρίνονταν το σημερινό παιχνίδι των Χανίων, όπως σχολίασε ο Ακης Μάντζιος μετά τη λήξη του και τελικά συνέβη. «Θεωρώ ότι ήταν ένα μέτριο παιχνίδι από πλευράς φάσεων και ρυθμού. Σίγουρα αυτό έχει να κάνει και με τη ζέστη που ήταν αφόρητη. Φαινόταν ότι όποια ομάδα εκμεταλλευόταν μία ευκαιρία που θα της ερχόταν στο παιχνίδι, μια ολιγωρία του αντιπάλου, θα έκανε το γκολ και θα κέρδιζε. Ετσι έγινε... Ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε τη φάση που του βγήκε, έκανε το γκολ και μετά δεν μπορούσαν ν’ αλλάξουν τα πράγματα. Απ’ ό,τι φάνηκε και οι δύο ομάδες έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο ματς του Σαββάτου και εκεί επικεντρωνόμαστε τώρα. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη του», είπε ο κόουτς του Απόλλωνα Σμύρνης.
Στον οποίο μεταφέρθηκε μετά πως οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν σε μερικές ημέρες για το πρωτάθλημα. «Σίγουρα το Σάββατο θα είναι ένα άλλο παιχνίδι, ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα