Μπενεβέντο - Ρόμα 0-4

Μπενεβέντο - Ρόμα 0-4

Gazzetta team
Μπενεβέντο - Ρόμα 0-4

bet365

Με τον Τζέκο να βάζει δύο γκολ, η Ρόμα πέρασε πολύ εύκολα από το Vigorito επικρατώντας 0-4 της Μπενεβέντο, που παρέμεινε χωρίς βαθμό.

Η ομάδα του Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο πήρε την πιο εύκολη φετινή νίκη της κόντρα στους νεοφώτιστους φτάνοντας τους 9 βαθμούς ύστερα από 4 αγώνες στην Serie A. Μετά το χαλαρό 3-0 σε βάρος της Βερόνα, οι Giallorossi κράτησαν ξανά clean sheet και πέτυχαν πολλά γκολ, ενώ είχαν και δύο δοκάρια.

Από την αρχή φάνηκε πως θα πάει το ματς, με την Ρόμα να επιτίθεται κατά κύματα και τους Stregoni να μην μπορούν να ανταποκριθούν. Στο 22' ο Κολάροβ έκανε βόλτα από αριστερά και έδωσε πάρε-βάλε σε κενό τέρμα στον Τζέκο που έκανε το 0-1 και στο 30' είχε δοκάρι. Στο 35' ο Μπρούνο Πέρες έκανε την επέλαση από δεξιά και ο Λουτσιόνι προ του Βόσνιου επιθετικού πέτυχε αυτογκολ για να μείνει το 0-2 ως σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη, ο Τζέκο συνέχισε να προκαλεί πανικό στην άμυνα των γηπεδούχων και με καταπληκτικό αριστερό πλασέ στην γωνία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 μετά το κλέψιμο και την ασίστ του Ντιέγο Περότι. Η Μπενεβέντο έχασε την καλύτερη ευκαιρία της στο 66' με τον Κόντα και στη συνέχεια το ματς δεν είχε πολλές φάσεις μέχρι το 83' και το δεύτερο δοκάρι από τον Τζέκο. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 74' με νέο αυτογκόλ, αυτή τη φορά από τον Βενούτι.

Μπενεβέντο (Μάρκο Μπαρόνι): Μπέλετς, Λουτσιόνι, Ντι Κιάρα, Λετίτσια, Λαζάαρ (64' Παριτζίνι), Βενούτι, Μεμουσάι, Τσισμπά, Κατάλντι, Κόντα (75' Αρμεντέρος), Πούσκας.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Κολάροβ, Φάσιο, Πέρες, Ζεσούς, Γκοναλόνς, Στρούτμαν, Πελεγκρίνι (68' Ζέρσον), Ουντέρ (46' Ελ Σαραουί), Περότι (75' Φλορέντσι), Τζέκο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα