Αστράς: «Πραγματοποιώ το όνειρό μου»

Gazzetta team
Αστράς: «Πραγματοποιώ το όνειρό μου»

bet365

Ο νεαρός πορτιέρο αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την «κυανέρυθρη» φανέλα

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για δεύτερο σερί παιχνίδι του Πανιωνίου ο Αστράς υπερασπίστηκε την εστία των «κυανέρυθρων» και μίλησε στη NOVA για αυτό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο 20χρονος σχολίασε:
“Από την πλευρά μας πιστεύουμε ότι ήταν ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα, διότι οι “Ζωσιμάδες” είναι μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μία εξαιρετική ομάδα.
Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην αμυντική μας οργάνωση, ακολουθήσαμε όλες τις οδηγίες του προπονητή μας και καταφέραμε να πάρουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στην συνέχεια”.
Για το αήττητο σερί του Πανιωνίου ο νεαρός κίπερ ανέφερε:
“Όταν μία ομάδα είναι αήττητη, είναι και επικίνδυνη γιατί την υπολογίζουν διαφορετικά. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε το πρωτάθλημα αήττητοι”.
Για την 2η συμμετοχή του στη Σούπερ Λιγκ ο Λευτέρης Αστράς δήλωσε:
“Εγώ προσωπικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ κάτω από την εστία του Πανιώνιου και αυτή η στιγμή ήταν μια στιγμή που την περίμενα από μικρό παιδί. Όταν ένα παιδί πραγματοποιεί τα όνειρα του, είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στον κόσμο”

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα