Σπίτι του ο Κύζας!

Gazzetta team
Σπίτι του ο Κύζας!

bet365

Ακόμη και σήμερα, 6 μήνες μετά την αναμέτρηση Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός η διαιτησία του Κύζα συζητιέται... Πλέον δεν θα ξανασυζητηθεί ο ίδιος ως διαιτητής.

Ο Γιώργος Κύζας, που έκανε κατά γενική ομολογία μια πολύ κακή διαιτησία, δεν πρόκειται να σφυρίξει ποτέ ξανά παρά το γεγονός ότι η ΚΕΔ τον έβαλε στους πίνακες της Football League, καθώς ο ίδιος θεώρησε την απόφαση αυτή ως... υποβιβασμό. Έτσι με επιστολή του προς την ΕΠΣ Δράμας, όπου ανήκει γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τη διαιτησία τονίζοντας: «Με την παρούσα επιστολή σας ανακοινώνω ότι αποσύρομαι από την ενεργό δράση. Διανύοντας το 37ο έτος της ηλικίας μου, η μη επιλογή μου στον πίνακα διαιτητών Super League μετά από 5 συναπτά έτη, εκ των οποίων τα 2 τελευταία ως Διεθνής διαιτητής, με οδηγεί στο προφανές, να μην αποδεχθώ την κατάταξή μου στον πίνακα διαιτητών 2ης Κατηγορίας και να ορίσω έτσι το τέλος της 18χρονης πορείας μου στο χώρο.
Γιώργος Κύζας».

Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν ότι από την επομένη εκείνου του αγώνα κιόλας, ο Γιώργος Κύζας δεν έπρεπε να ξανασφυρίξει. Όπως και συνέβη τελικά!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα