Ανανέωσε και ο Μπενζεμά!

Ανανέωσε και ο Μπενζεμά!

Κώστας Ζάλιαρης
Ανανέωσε και ο Μπενζεμά!

bet365

Το κρεσέντο ανανεώσεων συμβολαίων στη Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίστηκε με τον Καρίμ Μπενζεμά να υπογράφει νέο συμφωνητικό μέχρι και το 2021! Φήμη για ρήτρα αποδέσμευσης... 1 δισεκατομμυρίου!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Αθλ. Μπιλμπάο – Ατλ. Μαδρίτης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οποιαδήποτε κουβέντα περί αποχώρησής του, διάσπασης του BBC και λοιπών σεναρίων που κυκλοφορούσαν μέχρι και το φετινό καλοκαίρι, φαίνεται ότι σταματά εδώ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τους Ίσκο, Μαρσέλο και Καρβαχάλ, ανανεώνει τη συνεργασία της και με τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος υπέγραψε νέο συμφωνητικό διάρκειας τεσσάρων ετών, με ημερομηνία λήξης το 2021.

Ο Γάλλος φορ επέκτεινε κατά δύο χρόνια το προηγούμενο συμβόλαιό του με τη «βασίλισσα», με τον Ζινεντίν Ζιντάν να έχει τονίσει πολλάκις πως τον υπολογίζει και ασφαλώς να τον χαροποιεί ιδιαίτερα η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Σύμφωνα, πάντως, με το ESPN, έχει συμπεριληφθεί ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει στο... 1 δισεκατομμύριο ευρώ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα