Αποφασίζει για το Κύπελλο Εθνών η UEFA!

Κώστας Ζάλιαρης
Αποφασίζει για το Κύπελλο Εθνών η UEFA!

bet365

Την σύσταση μιας νέας διοργάνωσης, του Κυπέλλου Εθνών, από το οποίο θα προκύψουν και οι κάτοχοι τεσσάρων θέσεων για το Euro 2020 φέρεται πως θα αποφασίσει εντός της ημέρας η UEFA!

Δημοσίευμα από την Ισπανία, αναφέρει πως η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στο Συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, 20/9, θα οριστικοποιήσει τη δημιουργία μιας νέας διοργάνωσης, που θα ονομάζεται Κύπελλο Εθνών.

Από αυτό, θα κριθούν και τέσσερις θέσεις για το Euro 2020, ενώ, οι τέσσερις ομάδες που θα καταλάβουν την πρωτιά στα γκρουπ του νέου τουρνουά, θα παίξουν σε πλέι-οφ τα οποία θα αποφέρουν και σημαντικό οικονομικό όφελος στις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες των χωρών.

Στόχος της δημιουργίας του Κυπέλλου Εθνών θα είναι να σταματήσουν τα φιλικά μεταξύ των εθνικών ομάδων.

Οι 55 χώρες μέλη της UEFA θα χωριστούν σε τέσσερις υποκατηγορίες (Α, B, Γ, Δ) βάσει και της κατάταξης της Ομοσπονδίας το Νοέμβριο του 2017.

Στις κατηγορίες Α' και Β' θα υπάρξουν τέσσερις όμιλοι των τριών ομάδων, στη Γ' κατηγορία ένας όμιλος των τριών και τέσσερις των τεσσάρων, ενώ στη Δ' κατηγορία τέσσερα γκρουπ των τεσσάρων.

Σε κάθε όμιλο, θα υπάρχουν παιχνίδια εντός κι εκτός έδρας...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα