Φορλάν: «Ο Νεϊμάρ αυτά δεν τα έκανε με τον Μέσι»

Gazzetta team
Φορλάν: «Ο Νεϊμάρ αυτά δεν τα έκανε με τον Μέσι»

bet365

Ο Ντιέγκο Φορλάν μίλησε για την κόντρα του Νεϊμάρ με τον Καβάνι τονίζοντας ότι αυτά τα πράγματα ο Βραζιλιάνος δεν τα έκανε στην Μπαρτσελόνα με τον Μέσι.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ του Νεϊμάρ και του Καβάνι και ο Ντιέγκο Φορλάν πήρε θέση στο θέμα αυτό λέγοντας πως ο Καβάνι ξέρει πως να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν έκανε τα ίδια στην Μπαρτσελόνα εκεί όπου είναι ο Μέσι.

«Ο Καβάνι ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και ξέρει να μιλάει. Δεν χρειάζεται άλλωστε να είναι φίλος με κάποιον, αρκεί εντός γηπέδου να είναι ομάδα. Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα μεταξύ των δύο δεν χρειάζεται να μπαίνει στη μέση ο Ντάνι Άλβες. Είναι μεγάλα παιδιά και δεν χρειάζεται να επέμβει κάποιος τρίτος για να λύσει το θέμα.

Ο Νεϊμάρ πήγε στην Παρί με την ετικέτα της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά πρέπει να έχει σεβασμό για τον Καβάνι. Αυτά που κάνει τώρα ο Νεϊμάρ δεν τα έκανε με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα» τόνισε ο Φορλάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα