Ασπρόμαυρη υπεροχή στο κύπελλο

Gazzetta team
Ασπρόμαυρη υπεροχή στο κύπελλο

bet365

Τέσσερις φορές έχουν αναμετρηθεί ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός για το Κύπελλο Ελλάδας, σήμερα για πρώτη φορά θα παίξουν για τη φάση των Ομίλων της διοργάνωσης, όπου ο «Δικέφαλος» έχει τον πρώτο λόγο.

Παναθηναϊκός – Λάρισα με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Τσάβεζ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Λεβαδειακό στο Καυτανζόγλειο.


#6 αναμετρήσεις έχει να δεχθεί γκολ από τον Λεβαδειακό ο ΠΑΟΚ εντός και εκτός έδρας και σε αυτό το διάστημα μετρά τέσσερις νίκες και δύο λευκές ισοπαλίες. Το συνολικό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι 7-0. Αυτή τη σεζόν αναμετρήθηκαν ήδη για το πρωτάθλημα, με το ματς να τελειώνει με λευκή ισοπαλία στην έδρα του Λεβαδειακού.

#6 ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει σε αυτές τις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, με τον Φακούντο Περέιρα να έχει δύο τέρματα και τους Μάτος , Πέλκα , Λέοβατς , Μακ και Δημήτρη Παπαδόπουλο να είναι οι υπόλοιποι που πανηγύρισαν.

#4 φορές έχουν βρεθεί οι δύο ομάδες στον θεσμό του Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, αφού μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες απέναντι στους Βοιωτούς. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το παιχνίδι θα είναι σε όμιλο, ενώ μονά ματς έπαιξαν οι δύο ομάδες και σε άλλες δύο περιπτώσεις..

#4 γκολ σημείωσε ο ΠΑΟΚ στην πρώτη συνάντηση τους για το Κύπελλο Ελλάδος, στις 2 Νοεμβρίου 1975. Σε εκείνη την αναμέτρηση ο Άγγελος Αναστασιάδης σημείωσε καρέ στο παιχνίδι που ήταν για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

#6 γκολ δέχθηκε ο Λεβαδειακός στην επόμενη συνάντηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδος, στις 21 Δεκεμβρίου 1977. Τα γκολ σε εκείνη την αναμέτρηση είχαν σημειώσει οι Κωστίκος (2), Ορφανός (2), Ιωσηφίδης και Κερμανίδης.

#2 αγώνες έδωσαν για πρώτη φορά την σεζόν 1988-89, με τον Λεβαδειακό να παίρνει 2-2 στην Τούμπα. Ο Κάβουρας έδωσε δύο φορές το προβάδισμα στους Βοιωτούς και ισοφάρισαν οι Σμολ και Σκαρτάδος. Στην δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 στην Λιβαδειά χάρη στα γκολ των Σμολ και Αναστασιάδη, ενώ ο Γκιτσιούδης απέκρουσε πέναλτι του Λεμονή στο 90ο λεπτό.

#2 γκολ σημείωσε ο ΠΑΟΚ και στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδος στις 28 Φεβρουαρίου 2013 για τα προημιτελικά του θεσμού. Οι Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης ήταν οι σκόρερ, ενώ η ρεβάνς τελείωσε με λευκή ισοπαλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα