Βαλένθια - Μάλαγα 5-0

Gazzetta team
Βαλένθια - Μάλαγα 5-0

bet365

Με χατ-τρικ του Τζάτζα η Βαλένθια διέλυσε με 5-0 την Μάλαγα, πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στην La Liga και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Χέρτα – Λεβερκούζεν με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Αήττητη συνεχίζει στο Ισπανικό πρωτάθλημα η ομάδα του Μαρθελίνο, που υποχρέωσε εκείνον της Μάλαγα, Μίτσελ, στην πιο βαριά ήττα της προπονητικής του καριέρας. Οι Νυχτερίδες ύστερα από τρεις σερί ισοπαλίες πήραν τρίποντο με το εμφατικό 5-0, με τον Ιταλό επιθετικό, Σιμόνε Τζάτζα, να κάνει χατ τρικ. Το σκορ άνοιξε στο 17' με σκαστή κεφαλιά ο Σάντι Μίνα και αφού ο Νέτο κράτησε την Βαλένθια σε δύο περιπτώσεις εντυπωσιακά στο 1-0 και ο Τζάτζα έχασε μεγάλη ευκαιρία, στο δεύτερο μέρος ήρθε η κατηφόρα. Ο Ιταλός έκανε χατ-τρικ μέσα σε 8 λεπτά (55', 60', 63') ανεβάζοντας απότομα τον δείκτη του σκορ στο 4-0, για να διαμορφώσει το τελικό 5-0 στο 86' ο Ροδρίγο. Μηδέν βαθμοί είναι η συγκομιδή της Μάλαγα ύστερα από 5 αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα