Βαλένθια - Μάλαγα 5-0

Gazzetta team
Βαλένθια - Μάλαγα 5-0

bet365

Με χατ-τρικ του Τζάτζα η Βαλένθια διέλυσε με 5-0 την Μάλαγα, πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στην La Liga και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Χέρτα – Λεβερκούζεν με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Αήττητη συνεχίζει στο Ισπανικό πρωτάθλημα η ομάδα του Μαρθελίνο, που υποχρέωσε εκείνον της Μάλαγα, Μίτσελ, στην πιο βαριά ήττα της προπονητικής του καριέρας. Οι Νυχτερίδες ύστερα από τρεις σερί ισοπαλίες πήραν τρίποντο με το εμφατικό 5-0, με τον Ιταλό επιθετικό, Σιμόνε Τζάτζα, να κάνει χατ τρικ. Το σκορ άνοιξε στο 17' με σκαστή κεφαλιά ο Σάντι Μίνα και αφού ο Νέτο κράτησε την Βαλένθια σε δύο περιπτώσεις εντυπωσιακά στο 1-0 και ο Τζάτζα έχασε μεγάλη ευκαιρία, στο δεύτερο μέρος ήρθε η κατηφόρα. Ο Ιταλός έκανε χατ-τρικ μέσα σε 8 λεπτά (55', 60', 63') ανεβάζοντας απότομα τον δείκτη του σκορ στο 4-0, για να διαμορφώσει το τελικό 5-0 στο 86' ο Ροδρίγο. Μηδέν βαθμοί είναι η συγκομιδή της Μάλαγα ύστερα από 5 αγώνες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα