Μπαρτσελόνα - Εϊμπάρ 6-1

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Εϊμπάρ 6-1

bet365

Καρέ τερμάτων από τον Λιονέλ Μέσι και η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 6-1 την Εϊμπάρ. Απόλυτο νικών για την ομάδα του Βαλβέρδε, ξεπέρασε τα 300 γκολ στο Καμπ Νου ο Αργεντίνος.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Αθλ. Μπιλμπάο – Ατλ. Μαδρίτης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε 6-1 την Εϊμπάρ και ο Μέσι απέδειξε γιατί είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στον πλανήτη. Ο Αργεντίνος πέτυχε τέσσερα γκολ έπειτα από μια πενταετία, έφτασε τα 9 στη φετινή σεζόν, αλλά και τα 302 στο Καμπ Νου! Οι Καταλανοί πέτυχαν την πέμπτη διαδοχική τους νίκη και βρέθηκαν στο +7 από τη Ρεάλ Μαδρίτης (με ματς λιγότερο οι Μαδριλένοι). Στον πάγκο έμεινε ο Λουίς Σουάρες.

Η Μπαρτσελόνα δεν έπεισε στο α΄ μέρος, ωστόσο κατάφερε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Η Εϊμπάρ ήταν αυτή που λίγο έλειψε να παγώσει το Καμπ Νου με το... καλημέρα της αναμέτρησης. Ο Ενρίτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Τερ Στέγκεν έκανε μεγάλη επέμβαση στο τετ α τετ! Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί έβρισκαν χώρους και στο 10ο λεπτό είχαν ακόμα μια ευκαιρία, αλλά το σουτ του Ινούι έδιωξε ο Γερμανός γκολκίπερ! Οι Καταλανοί στην πρώτη σοβαρή τους επίσκεψη βρήκαν και δίχτυα. Ο Ινιέστα έκανε την πάσα στον Σεμέδο, επαφή σώμα με σώμα με τον Γκάλβεθ και ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση έδειξε πέναλτι. Ο Μέσι δεν αστόχησε και στο 21' έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αργεντίνος έκανε ένα υπέροχο σουτ, αλλά ο Ντμίτροβιτς μπλόκαρε εντυπωσιακά. Ο Σέρβος γκολκίπερ νίκησε τον Μέσι και στο 37ο λεπτό, αλλά στην εξέλιξη της φάσης ήρθε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Παουλίνιο με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-0!

Το σκηνικό στην επανάληψη εντελώς διαφορετικό, με τον Μέσι να κάνει τα πάντα να φαίνονται τόσο εύκολα! Στο 53' η Μπαρτσελόνα πέτυχε το τρίτο τέρμα της. Ο Παουλίνιο πέρασε υπέροχα στον Μέσι, ο Αργεντίνος με ωραία ατομική ενέργεια προσπάθησε να νικήσει τον Ντμίτροβιτς, χωρίς να τα καταφέρει, αλλά ο Σουάρεθ με ιδανικό τελείωμα σημείωσε το 3-0. Μάλιστα, για πρώτη φορά στην καριέρα του ο 23χρονος σκόραρε και μοίρασε σε ένα ματς πρωταθλήματος. Η Εϊμπάρ κατόρθωσε να μειώσει στο 57'. Ο Γιουγκά έκανε τη σέντρα και ο Ενρίτς με ιδανική προβολή πέτυχε το 3-1!

Κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση του Μέσι και μέσα σε ένα τρίλεπτο είχε βρει δίχτυα δυο φορές! Στο 59' με άψογο τελείωμα έξω από την περιοχή πέτυχε το 4-1 και στο 62' σημείωσε το 5-1 τον Παουλίνιο να του μοιράζει εξαιρετική ασίστ. Ηταν το 39ο χατ τρικ του Αργεντίνου και 28ο στη La Liga! Η Μπαρτσελόνα κατέβασε ταχύτητα και η Εϊμπάρ βρήκε την ευκαιρία να κάνει φάση, αλλά στο 85' το σουτ του Πένια βρήκε το δοκάρι! Ο Μέσι απάντησε και στο 87' από ασίστ του Βιδάλ πέτυχε καρέ τερμάτων διαμορφώνοντας το 6-1! Ηταν η πρώτη φορά έπειτα από μια πενταετία (19/2/2012, 5-1 με Βαλένθια) που σημείωσε τέσσερα γκολ! Πάντως, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, αλλά η κεφαλιά του Σάρλες βρήκε το δοκάρι.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μασκεράνο, Πικέ, Ντιν, Σεμέδο, Ινιέστα (63΄ Σέρχι), Παουλίνιο, Μπουσκέτς (65' Ράκιτιτς), Ντένις Σουάρεθ, Μέσι, Ντεουλοφέου (74' Βιδάλ)

Εϊμπάρ: Ντμίτροβιτς, Αρμπίγια, Ολιβέιρα, Γκάλβεθ, Χουνκά, Κάπα (65' Πένια), Ινούι, Γκαρθία (77' Ριβέρα), Εσκαλάντε, Χοάν, Ενρίτς (71' Σάρλες)

ba-ei_954654 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα