Μπολόνια - Ιντερ 1-1

Gazzetta team
Μπολόνια - Ιντερ 1-1

bet365

Η Ιντερ έχασε τους πρώτους της βαθμούς φέτος στο Renato Dall’Ara, όπου χρειάστηκε να ισοφαρίσει στο φινάλε με πέναλτι του Ικάρντι για να πάρει 1-1 από την Μπολόνια.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Χέρτα – Λεβερκούζεν με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Υστερα από τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς στην Serie A, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχασε τους πρώτους της βαθμούς, ενώ η Μπόλονια επέστρεψε στα καλά αποτελέσμα έπειτα από δύο σερί ήττες. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, περνούσαν πολύ χρόνο στο αντίπαλο μισό και είχαν δοκάρι με δυνατό σουτ του Βέρντι στο οποίο βρήκε την μπάλα ο Χαντάνοβιτς. Ο Βέρντι είδε τον Σλοβένο keeper να αποκρούει δική του εκτέλεση φάουλ αλλά πέτυχε το γκολ που άξιζε στο 32' όταν έφυγε από το κέντρο και με τρομερό αριστερό σουτ από τα 25 μέτρα μέτρα έγραψε το 1-0.

Οι Nerazzurri ήταν πιο επιθετικοί στο δεύτερο μέρος κερδίζοντας σερί κόρνερ χωρίς να κάνουν τη ζημιά, όμως μια περίεργη φάση άλλαξε την ιστορία της αναμέτρησης. Στο 77' ο Μ' Μπαγέ έχασε την ισορροπία του και έπεσε, προφανώς χωρίς να θέλει, πάνω στον Εντερ, ο οποίος απομακρυνόταν από την περιοχή. Ο διαιτητής, Ντι Μπέλο, συμβουλεύτηκε το VAR και έδωσε το πέναλτι και ο Μάουρο Ικάρντι σκόραρε με δυνατή εκτέλεση από τα 11 βήματα για το 1-1 που έμεινε τελικά μέχρι το τέλος.

*Τα 7 από τα 11 γκολ που έχει πετύχει φέτος στην Serie A η Ιντερ έχουν μπει στα τελευταία 15 λεπτά.

Μπολόνια (Ρομπέρτο Ντοναντόνι): Μιράντε, Μ' Μπαγέ, Γκονσάλες, Ελάντερ, Μαζίνα, Ντονσά, Πούλγκαρ, Πόλι (72' Ταϊντέρ), Βέρντι, Πέτκοβιτς (87' Οκουόνκουο), Ντι Φραντσέσκο (74' Παλάσιο).

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ναγκατόμο, Βεσίνο, Μπόρχα Βαλέρο (86' Γκαλιαρντίνι), Καντρέβα (81' Μπρόζοβιτς), Ζοάο Μάριο (49' Εντερ), Πέρισιτς, Ικάρντι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα