Φαράντος: «Γεμάτο ρόστερ ο Λεβαδειακός»

Gazzetta team
Φαράντος: «Γεμάτο ρόστερ ο Λεβαδειακός»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής των Βοιωτών ανέφερε πως στην ομάδα του υπάρχει πληθώρα λύσεων
Για το αυριανό ματς του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ αλλά και τις φιλοδοξίες των Βοιωτών στο πρωτάθλημα, μίλησε ο Δημήτρης Φαράντος στον «Libero».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το πώς έτρεξε ο προγραμματισμός του Λεβαδειακού σε ένα καλοκαίρι που η παραμονή του οριστικοποιήθηκε στο φινάλε:
«Εμείς ποτέ δεν είχαμε σταματήσει να δουλεύουμε, να προετοιμαζόμαστε. Είχαμε πλάνο που έτρεχε. Δεν προλαβαίνεις διαφορετικά για να κάνεις μία ομάδα Super League. Με τον κ. Ανιγκό μιλούσαμε όλο το καλοκαίρι και λίγες ημέρες πριν οριστικοποιηθεί η παραμονή στη Super League προχωρήσαμε τις επαφές. Με το που έγινε οριστικό κλείσαμε τον προπονητή. Για τους Ελληνες που πήραμε ήταν κινήσεις μελετημένες και διεκπεραιώθηκαν μετά την παραμονή, το ίδιο ισχύει και για ξένους παίκτες. Ο κ. Ανιγκό μας βοήθησε με την έλευση του Μπραντάο. Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στη λειτουργία της ομάδας».
Για το ρόστερ του Λεβαδειακού που έχει πολλούς έμπειρους:
«Εχουμε πολλούς έμπειρους ναι, αλλά δε λείπει και το φρέσκο αίμα. Ο Γιακουμάκης, ο Επασί κι άλλοι νέοι που κάνουν πολλές παρουσίες. Για εμένα ο Λεβαδειακός έχει ένα πολύ καλό και γεμάτο ρόστερ».
Για τη συνεργασία με τον κ. Ανιγκό:
«Καθημερινά συνεργαζόμαστε με τον κ. Ανιγκό. Είναι μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα και οι συνεργάτες του το ίδιο. Γενικά Ελληνες και ξένοι έχει ένα καλό τιμ για την ομάδα και δουλεύουν όλοι αρμονικά. Ο κ. Ανιγκό αφουγκράζεται τους συνεργάτες του και δεν είναι απόλυτος σε πολλά θέματα. Είναι κάτι το ιδιαίτερο, δε συμβαίνει με μεγάλους κι έμπειρους προπονητές αυτό. Είναι ένας προπονητής που έχει τη φιλοσοφία ότι όλοι πρέπει να δουλεύουμε για την ομάδα, παραμερίζοντας τις προσωπικές μας φιλοδοξίες, οι οποίες μπορούν να βγουν μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας».
Για το αν Λουτσέσκου και Ανιγκό ξέχασαν το μικρό επεισόδιο μεταξύ τους στη Λιβαδειά:
«Θα δώσουν τα χέρια Λουτσέσκου και Ανιγκό. Οικογενειακά έχουν φιλία από όσο γνωρίζω. Πάνω στα νεύρα γίνονται πολλά, συμβαίνουν αυτά».
Για το αυριανό παιχνίδι του Κυπέλλου:
«Πιστεύω ότι και από τις δύο πλευρές, πιθανόν να δοθεί χρόνος σε παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Το ξέρω ότι θα το κάνει ο κ. Ανιγκό. Και αυτό δε σημαίνει κάτι. Είναι ευκαιρίες που δίνονται σε παίκτες. Ο Λεβαδειακός βάσει όσων έχει δουλέψει ο κ. Ανιγκό θα έχει διαφοροποιήσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μιλάμε για δεύτερες λύσεις».
Για την εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Πιθανόν στο πρώτο παιχνίδι με εμάς να αιφνιδιάστηκε από το πάθος και την καλή απόδοση του Λεβαδειακού σε εκείνο τον αγώνα. Πιθανό ο κ. Λουτσέσκου να ήθελε να αλλάξει κάποια πράγματα επειδή μόλις είχε αναλάβει και κάποια να έμειναν στον δρόμο, να μην πέτυχαν όλα. Εχει τεράστια ποιότητα ο ΠΑΟΚ. Χρειάζεται λίγο υπομονή και ηρεμία. Αυτές οι ομάδες είναι υπό καθεστώς πίεσης συνέχεια. Νομίζω ότι ο κόσμος θα πρέπει να είναι λίγο πιο υπομονετικός».
Για τον στόχο του Λεβαδειακού:
«Από την 5η, 6η θέση και κάτω όλοι κοιτάνε νωρίς να κλειδώσουν την παραμονή για να μη σε πάρει από κάτω, ελλοχεύει ο κίνδυνος. Ολοι μπήκαν στο τρυπάκι αυτής της περιπέτειας. Από εκεί και μετά αφού κλειδώσεις την παραμονή, μπορείς να παίξεις πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο και να πάρεις κάτι περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα