Σάλκε - Μπάγερν 0-3

Gazzetta team
Σάλκε - Μπάγερν 0-3

bet365

Η Μπάγερν επέστρεψε για τα καλά, κερδίζοντας με 3-0 την Σάλκε. Μεγάλη νίκη για την Άουγκσμπουργκ, ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Βέρντερ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Χέρτα – Λεβερκούζεν με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Με τον Χάμες Ροδρίγες να εντυπωσιάζει η Μπάγερν δυσκολεύτηκε μόνο στο ξεκίνημα, αλλά έφυγε με νίκη 3-0 από το Γκελζενκίρχεν επί της Σάλκε και μπορεί ξανά να χαμογελάσει. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, με θάρρος και ο ρυθμός άνοιξε από το ξεκίνημα.

Στο 23’ ήρθε η φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι, καθώς ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR για να δώσει το πέναλτι υπέρ των Βαυαρών σε χέρι του Νάλντο. Ο Λεβαντόφσκι δεν αστόχησε στιγμές αργότερα από την άσπρη βούλα για το 0-1. Πριν καν μπορέσουν οι παίκτες του Τεντέσκο, μάλιστα, να αντιδράσουν ο Χάμες στο 29’ έκανε και το 0-2 έπειτα από υπέροχη ομαδική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, δοκάρι με τον Μίλερ στο 51’, δεν δέχθηκαν γκολ σε ένα μικρό ξέσπασμα της Σάλκε στο διάστημα 55’-65’ και έφτασαν και σε τρίτο γκολ με τον Βιδάλ στο 75’.

Σάλκε (Ντομένικο Τεντέσκο): Φέρμαν, Καλιγκιούρι, Κέρερ, Νάστασιτς, Νάλντο, Οτσίπκα, ΜακΚένι (57’ Εμπολό), Μπενταλέμπ, Γκορέτσκα, Χαρίτ (46’ Κονοπλιάνκα), Μούργκσταλερ (78’ Ντι Σάντο)

Μπάγερν (Κάρλο Αντσελότι): Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μαρτίνεθ (77’ Χούμελς), Ζίλε, Ραφίνια, Τολισό (69’ Βιδάλ), Ρούντι, Κομάν, Ροδρίγες, Μίλερ, Λεβαντόφσκι (65’ Τιάγκο)

No Keita, no party
Η Λειψία δεν κερδίζει όποτε λείπει ο Κεϊτά και ο κανόνας επιβεβαιώθηκε και στη Βαυαρία, όπου η φορμαρισμένη Άουγκσμπουργκ κέρδισε τους Ταύρους με 1-0 για να κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της στην Bundesliga. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ μόλις στο 4’ με τον Γκρεγκόριτς έπειτα από ασίστ του Φινμπόγκασον, προκαλώντας πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους από τα αριστερά. Η Λειψία ξύπνησε μετά το 15’, έχασε ευκαιρίες, ο ρυθμός άνοιξε, αλλά αυτά μέχρι το ημίχρονο. Οι Βαυαροί έδωσαν χώρο στην επανάληψη, αλλά οι παίκτες του Χάζενχουτλ είχαν φλύαροι υπεροχή, δεν είχαν ιδέες στην επίθεση και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους γηπεδούχους να μην χαρίζουν ούτε μπάλα.

Μοιρασία στο Βόλφσμπουργκ - Βέρντερ
Για τρίτο σερί εντός έδρας ματς η Βόλφσμπουργκ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αν και προηγήθηκε κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης, η οποία με το 1-1 πήρε τον δεύτερο φετινό της βαθμό. Στο 28' άνοιξε το σκορ στην Volkswagen Arena, όταν ο Ντεπ έκανε τη συρτή σέντρα από αριστερά και ο [δανεικός από την Λίβερπουλ] Ντιβόκ Οριζί την προβολή από κοντά για το 1-0. Στην επανάληψη όμως οι Λύκοι απάντησαν και στο 56' ύστερα από σέντρα από αριστερά ο Μπαρτέλς με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα