«Βίγια» η επιστροφή!

«Βίγια» η επιστροφή!

Νίκος Αθανασίου
«Βίγια» η επιστροφή!

bet365

Για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν, ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού! «Μέσα» και ο Μολέδο για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ στην Λεωφόρο! Μπήκε και ο Κουλιμπαλί.

Μετά από τέσσερις μήνες, ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι και πάλι εδώ! Ο Αργεντινός μέσος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα στον αστράγαλο, την τελευταία εβδομάδα έχει μπει σε φουλ ρυθμούς και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ στην Λεωφόρο. Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό ο «Βίγια» να πατήσει και πάλι χορτάρι ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ, μιας και ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τους «βυσσινί» ενώ στην σημερινή προπόνηση συμμετείχε μετά από αρκετό καιρό ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Καμπέσας, Κουτρουμπής, Τζανδάρης ενώ απουσίασε ο Δώνης λόγω γαστρεντερίτιδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Μολέντο, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Ρέις, Χίλιεμαρκ, Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Μπουζούκης, Λουτσιάνο, Βιγιαφάνιες, Τσάβες, Μολίνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα