«Τρέχει» του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα!

«Τρέχει» του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα!

Νίκος Αθανασίου
«Τρέχει» του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα!

bet365

Οι Πορτογάλοι επέστρεψαν για τον Έλληνα πορτιέρο του Παναθηναϊκού και είναι θέμα χρόνου η συμφωνία, με τους «πράσινους» να βάζουν 2 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία τους.

Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, στο φινάλε των μεταγραφών η Μπενφίκα έφτασε μια ανάσα από την απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Ο χρόνος, όμως, πίεζε ασφυκτικά και το deal που περιελάμβανε την μετακίνηση του Όλα Τζον και την παραμονή του 23χρονου άσου στο «τριφύλλι» για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν προχώρησε.

Όπως είχαμε αναφέρει η επιστροφή των «αετών» ήταν δεδομένη, καθώς ποντάρουν πολλά στο ταλέντο του «Όντι» και θέλουν να επενδύσουν πάνω του. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην χώρα της Ιβηρικής, η Μπενφίκα «τρέχει» και πάλι το θέμα του Βλαχοδήμου και φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Παναθηναϊκός με την ολοκλήρωση της μεταγραφής θα βάλει άμεσα 2 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του και θα πάρει τεράστια ανάσα ενόψει και των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων που βρίσκονται προ των πυλών...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα