Θύρα 7 Ηλιούπολης - Μπραχαμίου: «Σάββα, σταμάτα»

Θύρα 7 Ηλιούπολης - Μπραχαμίου: «Σάββα, σταμάτα»

Gazzetta team
Θύρα 7 Ηλιούπολης - Μπραχαμίου: «Σάββα, σταμάτα»

bet365

Με post στον λογαριασμό της στο Facebook η Θύρα 7 Ηλιούπολης - Μπραχαμίου θεωρεί πως ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν βοηθάει με το να μιλάει διαρκώς για την διαιτησία.

Αναλυτικά το post που είχε φωτό του κ. Θεοδωρίδη:

«Σεβόμαστε τα χρόνια σου και πόσο Ολυμπιακός είσαι αλλά ΣΤΑΜΑΤΑ επιτέλους... Αρκετά έχουμε στο κεφάλι μας.

Στον Ολυμπιακό δεν αρμόζει αυτή η κλάψα. Σταμάτα επιτέλους σε κάθε αγώνα να λες για διαιτησία , τα ξέρουμε και δεν πρόκειται να αλλάξουνε τα πράγματα ειδικά φέτος , ίσα ίσα θα γίνουν και χειρότερα.

Εχουμε κάνει υπομονή μαζί σου σε πολλά και διάφορα θέματα που τα ξέρεις και τα ξέρουμε και εμεις όμως δεν θα αφήσουμε αλλο να ξεφτιλίσεις τον λαό του Θρύλου και να κάνεις τους αντιπάλους μας να γελάνε όπως τόσα χρόνια κάναμε εμείς μαζί τους...

Εχουμε ομάδα να ανταπεξέλθουμε σε αυτόν τον πόλεμο και δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα με αύτες τις γραφικότητες μετα απο κάθε αγώνα...

Υ.Γ. Η διαιτησία φέτος κάνει όργια και θα συνεχίσει να κάνει, όμως υπάρχουν άλλοι τρόποι αντιμετώπισης και όχι με δηλώσεις!!!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα