Μασούρας: «Σημαντικό το αήττητο»

Gazzetta team
Μασούρας: «Σημαντικό το αήττητο»

bet365

Ο ακραίος του Πανιωνίου στάθηκε στο ότι οι «κυανέρυθροι»... πέρασαν αλώβητοι από μία δύσκολη έδρα
Ικανοποιημένος από το ότι ο Πανιώνιος δεν έχασε ούτε σήμερα στους Ζωσιμάδες έμεινε ο Μασούρας. «Η φάση του γκολ είναι αυτή που κρατάω, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Πιστεύω πως δείξαμε καλή εικόνα και είμαστε χαρούμενοι», είπε αρχικά στη κάμερα της NOVA. Και μετά του μεταφέρθηκε για το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για αυτό που υπάρχει στον Πανιώνιο. Όλες οι ομάδες ξέρουν πως οι Ζωσιμάδες είναι από τις πιο δύσκολες έδρες. Στη μεγαλύτερη διάρκεια ελέγξαμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε λόγω και ατυχίας, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό το αήττητο για την ψυχολογία».
Κλείνοντας έκανε ένα σχόλιο για την φάση των τελευταίων λεπτών, όταν και αστόχησε από καλή θέση. «Πήρα την απόφαση να σουτάρω, αυτό ήταν και το λάθος. Ηταν τραγική η εκτέλεση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα