«Με απόφαση Λυμπερόπουλου»

«Με απόφαση Λυμπερόπουλου»

Gazzetta team
«Με απόφαση Λυμπερόπουλου»

bet365

Ο Κώστας Καμπόλης μέσω social media είπε το αντίο του στην ΑΕΚ έπειτα από επτά χρόνια ενώ ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για επιλογή - απόφαση του νέου τεχνικού διευθυντή.

Με ανακοίνωση - δήλωση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κώστας Καμπόλης θέλησε να αποχαιρετίσει έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ την ομάδα και τον κόσμο, αλλά και να ευχαριστήσει ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και με τους οποίους συνεργάστηκε. Προκαλεί ερωτήματα πάντως το τέλος της συνεργασίας του με την ΑΕΚ από τη στιγμή που μέσω της ανακοίνωσης προκύπτει ότι δεν πρόκειται για απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ όπως συνήθως πρέπει να ισχύει για μέλη του τεχνικού τιμ, αλλά του Νίκου Λυμπερόπουλου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση - δήλωση του κ. Καμπόλη αναφέρει:

«Ένας όμορφος κύκλος 7 ετών έκλεισε για μένα σήμερα. Ευλογημένος και ευγνώμων στον Θεό για αυτή την πορεία των 7 ετών και την κατάκτηση δύο κυπέλλων Ελλάδας! Σε ραντεβού που είχα σήμερα το πρωί με τον κ. Λυμπεροπούλο μου γνωστοποίησε την απόφαση του για λύση της εφτάχρονης «πετυχημένης» συνεργασίας μου την ΑΕΚ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Πρόκειται για μια προσωπική του επιλογή η οποία είναι σεβαστή από εμένα χωρίς βέβαια να μπορώ να κρύψω την στεναχώρια μου και την έντονη συγκινησιακή φόρτιση, καθώς και τα ερωτηματικά μου για το αδόκιμο και αβάσιμο της απόφασης αυτής, ειδικά τη στιγμή που η συνεργασία μου με τον κ. ΧΙΜΕΝΕΘ ήταν άψογη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο με απτά αποτελέσματα για την ομάδα.

Αποχωρώντας αυτήν την στιγμή από το δεύτερο σπίτι μου για τα τελευταία 7 χρόνια, θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα στην ομάδα μας, προσωπικά στον Μανόλο Χιμένεθ όπως και στα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, καλή δύναμη για το υπόλοιπο της σεζόν καθώς και απόλυτη επίτευξη των στόχων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη και φυσικά την κατάκτηση του φετινού τίτλου κάτι που είμαι πεπεισμένος πως μπορεί να επιτύχει η ομάδα αυτή με την αγωνιστική ποιότητα που διαθέτει! Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή τύχη στον αντικαταστάτη μου στο δύσκολο έργο του.

Τέλος οφείλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μελισσανίδη για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου τα 4 τελευταία χρόνια καθώς επίσης και στον κ. Μπάγεβιτς μια τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα και έναν εξαιρετικό άνθρωπο που ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα η συνεργασία μου μαζί του»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα