Κυριακίδης: «Αδρανήσαμε όλοι»

Gazzetta team
Κυριακίδης: «Αδρανήσαμε όλοι»

bet365

Ο πορτιέρο του Παναιτωλικού ανέφερε πως στη φάση του γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στη Τούμπα, η αμυντική διάταξη των «κυανοκίτρινων» δεν λειτούργησε σωστά
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και κυρίως τη φάση του γκολ που πέτυχε ο Πρίγιοβιτς, μίλησε ο Κυριακίδης στο «Metropolis».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την εκτελεστική δεινότητα του Πρίγιοβιτς: «Αυτό είναι το προσόν του επιθετικού. Στο δικό μας παιχνίδι δεν φάνηκε καθόλου σε όλη τη διάρκεια. Σε όλες τις φάσεις οι αμυντικοί αντέδρασαν σωστά εκτός από μία και έτσι δεχθήκαμε το γκολ. Είναι το αντίθετο με αυτό που συμβαίνει στον τερματοφύλακα. Ο τερματοφύλακας μπορεί να κάνει πολλές αποκρούσεις και να δεχθεί ένα γκολ και ο επιθετικός μπορεί να είναι άφαντος σε όλο το ματς και να σκοράρει».
Για τη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ: «Οι αμυντικοί επέλεξαν σε αυτή τη φάση να παίξουν το οφσάιντ. Δυστυχώς δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και είπαμε ότι διεκδικούμε πάντα τη μπάλα επειδή ο Πρίγιοβιτς είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι. Δεν μας βγήκε η φάση. Αδρανήσαμε όλοι».
Για τους λόγους που ο Παναιτωλικός οπισθοχώρησε στο β’ μέρος: «Ήταν φυσιολογικό πως ο ΠΑΟΚ θα αντιδρούσε στο β’ μέρος, από τη στιγμή που πήγαμε με το 0-0 στα αποδυτήρια. Ο προπονητής έκανε αλλαγές, έγινε πιο επιθετική η ομάδα, ενώ εμείς πήγαμε μερικά μέτρα πιο πίσω. Εκτός της φάσης του γκολ, νομίζω ότι αντιδράσαμε σωστά. Ήμασταν οργανωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Δυστυχώς, όμως, δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε τον αγώνα».
Για τη συνέχεια της Super League: «Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός στις πρώτες θέσεις. Πιστεύω ότι θα δούμε από εδώ και πέρα καλύτερο πρωτάθλημα, πιο ανταγωνιστικό, ώστε να μην ξεφεύγει ο Ολυμπιακός από πολύ νωρίς».
Για τον ΠΑΟΚ: «Έχει κάνει πολλές αλλαγές με κυριότερη αυτή του προπονητή. Ήρθαν νέοι παίκτες πρόσφατα και θέλει υπομονή και χρόνο. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και καλός προπονητής. Θέλει δουλειά, υπομονή και σιγά σιγά με τον χρόνο θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα