Της αμύνης τα παιδιά...

Γιώργος Ντυμένος
Της αμύνης τα παιδιά...

bet365

Οι Τριποτσέρης, Μεντί και Λεονάρντο συνθέτουν μία new entry αμυντική γραμμή της Σούπερ Λιγκ

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος συγκαταλέγεται ο Λεβαδειακός, καθώς μετά από 4 ματς είναι αήττητος και βρίσκεται στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Ο Ανιγκό πήρε το ρίσκο και «γύρισε» το σύστημα σε 3-6-1 λίγο πριν την έναρξη της σεζόν και εκ του αποτελέσματος, αυτή η κίνηση αποδείχθηκε ευεργετική για τους Βοιωτούς.

Σίγουρα σε μία ομάδα όλοι μαζί αμύνονται και το αντίστροφο, αφού άπαντες συνεισφέρουν στην επιθετική της λειτουργία. Ωστόσο σε ότι αφορά τα «μετόπισθεν», ένα παραπάνω credit παίρνουν τα στόπερ. Εκεί όπου η τριάδα των Τριποτσέρη, Μεντί, Λεονάρντο συνθέτει μία new entry αμυντική γραμμή στη Σούπερ Λιγκ.
Συνεπικουρούμενη και από τους Αντιλέχου, Φαβάρο καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις κλήθηκαν να αντικαταστήσουν κάποιον εκ των τριών βασικών, αυτή τη στιγμή η ανασταλτική λειτουργία των «πράσινων» κερδίζει τα εύσημα.
Ο απολογισμός της είναι μόλις ένα γκολ παθητικό σε 35 τελικές που έχει δεχθεί, ενώ η τριάδα μετρά μαζί μέχρι στιγμής 34 επεμβάσεις και 2 αποκρούσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα