Ενρίκε: «Καμία σχέση με την Τούμπα»

Ενρίκε: «Καμία σχέση με την Τούμπα»

Gazzetta team
Ενρίκε: «Καμία σχέση με την Τούμπα»

bet365

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μίλησε σε τοπικά Μέσα για τις πρώτες του εμπειρίες στο Μπακού και στην Καραμπάχ, δείχνοντας να μην έχει ξεχάσει την εμπειρία της Τούμπας.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Πέδρο Ενρίκε έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη φανέλα της Καραμπάχ αρχίζοντας να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας.

Πάντως το μυαλό του έδειξε να είναι ακόμη στην Τούμπα…

Διαβάστε όλα όσα είπε στις τελευταίες του δηλώσεις του σε ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν:

Για την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Η νίκη είναι πιο σημαντική, από το αν αγωνίστηκα εγώ καλά. Θα προσπαθήσω για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια».

Για την ατμόσφαιρα στις κερκίδες και τον λιγοστό κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την Ελλάδα και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Βέβαια για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω τιμωρίας ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τους οπαδούς του στο πλευρό του, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την ομάδα».

Για την προσαρμογή του στο Μπακού: «Η οικογένεια μου περνάει καλά στο Μπακού, αλλά και στην Καραμπάγκ, με υποδέχθηκαν πολύ ζεστά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα».

Για το ντεμπούτο του απέναντι στην Τσέλσι: «Σε κάθε ματς κάποιος θα κάνει καλό παιχνίδι. Στο ματς με την Τσέλσι έπαιξα καλά αλλά γνωρίσαμε βαριά ήττα. Για εμένα το πιο σημαντικό δεν είναι η ατομική εμφάνιση, αλλά το πως θα κερδίζει η ομάδα».

Για το ματς που ακολουθεί στο Champions League με την Ρόμα: «Δεν ήρθα εδώ μόνο για την συμμετοχή στο Champions League, αλλά και για το πρωτάθλημα. Πρώτα θα πρέπει να σκεφτούμε το ματς με την Σουμγκαγίτ και μετά θα σκεφτούμε την Ρόμα».

 

Τελευταία Νέα