Μαρκόβσκι: «Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση»

Gazzetta team
Μαρκόβσκι: «Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση»

bet365

Ο φορ του Παναιτωλικού έδωσε το... σύνθημα ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν με Ξάνθη και Παναθηναϊκό
Για το χθεσινό ματς της Τούμπας αλλά και τις αναμετρήσεις που ακολουθούν με Ξάνθη και Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα αντίστοιχα, μίλησε ο Μαρκόβσκι στο «Metropolis».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Το παιχνίδι ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα και πως το έργο μας θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο. Περιμέναμε έναν πιο πιεστικό ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα ο Πέλκας μετά την είσοδό του ανέβασε τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα παιδί με πολλή ποιότητα και το είπα και στο Δημήτρη χθες. Και ο Βιεϊρίνια παρ’ ότι έλειψε τόσα χρόνια από τον ΠΑΟΚ και έπαιξε μετά από καιρό, έδειξε πολλά. Οι δυο τους άλλαξαν ταχύτητα στον ΠΑΟΚ, ήταν πιο δημιουργικοί πιο πιεστικοί. Εμείς φάγαμε το γκολ και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάναμε μια προσπάθεια στο τέλος για να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».
Για τη φάση στο τέλος με τον Ρέι: «Είχαμε δύο τρεις προϋποθέσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε με κάθε τρόπο να πάρει τους 3 βαθμούς. Έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο ότι το ήθελε πολύ. Κι εμείς θέλαμε βέβαια κάτι θετικό, δεν τα καταφέραμε, συνεχίζουμε».
Για το αν μίλησε με τον συμπατριώτη του, τον Πρίγιοβιτς: «Δεν τον είδα μετά το ματς γιατί είχε βγει ως αλλαγή. Πριν από το ματς τα είπαμε, όπως και με τον Λέοβατς, τον Τσίμιροτ που μιλάμε την ίδια γλώσσα. ‘Ολοι έχουν στόχο ξεκάθαρα το πρωτάθλημα. Θα γίνει μεγάλη μάχη με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Εχει πολύ δρόμο ακόμη η σεζόν, έχουμε μήνες ακόμη για να φτάσουμε εκεί, αλλά έτσι φαίνεται».
Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το Κύπελλο στην Ξάνθη: «Τώρα βρίσκομαι στην Ξάνθη, έχουμε ματς Κυπέλλου την Τρίτη, ήρθαμε εδώ και γλιτώσαμε την ταλαιπωρία. Θα είμαστε πιο ξεκούραστοι. Εχω και φίλους εδώ και είναι θετικό που θα μείνουμε λίγο παραπάνω. Με τον Παναθηναϊκό ψάχνουμε την πρώτη μας νίκη. Από τις τρεις αγωνιστικές, τις τέσσερις τις είχαμε εκτός έδρας. Έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, ο Παναθηναϊκός βέβαια είναι μεγάλη ομάδα. Στη φάση που είμαστε κοιτάμε να πάρουμε τους βαθμούς, γιατί οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα