Μάντζιος: «Θετικό το πρόσημο»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Θετικό το πρόσημο»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος μιλώντας όχι μόνο για το ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά και συνολικά για την τετράδα αγώνων, αναφέροντας πως το πρόσημο είναι θετικό για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Δεν είχαμε ενέργεια στο πρώτο 20' σαν ομάδα. Είχαμε τον έλεγχο όμως και ο Παναθηναϊκός έβαλε το γκολ σε μια στημένη φάση από λάθος των παικτών μου. Μετά ξυπνήσαμε είχαμε δυο ευκαιρίες, μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Όπως για παράδειγμα στη φάση του 47' αν το κοντρόλ ήταν καλύτερο.

Στο τέλος ο Παναθηναϊκός είχε τον χώρο και θα μπορούσε να κλειδώσει το ματς. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκό είχε την πίεση και θα μπορούσαμε να την εκμεταλλευτούμε αλλά δεν το καταφέραμε. Ολοκληρώσαμε μια τετράδα παιχνιδιών αρκετά δύσκολων με τρία εκτός έδρας και ένα εντός με τον ΠΑΟΚ. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να παίξουμε την Τετάρτη και το Σάββατο και να ξεκινήσει μια άλλη τετράδα αγώνων με ομάδες με τους ίδιους στόχους όπου θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, ιδίως στην έδρα μας».

Τι κρατάτε απ' αυτό το ματς;

«Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική. Ήταν μέσα στο ματς σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεν μπορώ να έχω παράπονα σίγουρα κάποια πράγματα θα μπορούσαμε με μια καλύτερη επιλογή να γίνουν καλύτερα. Θα το δουλέψουμε. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και ήμασταν μέσα στο ματς μέχρι το τέλος».

Ο Απόλλωνας σε αυτά τα πρώτα ματς δεν έχει κατοχή μπάλας, δεν δημιουργεί τόσες ευκαιρίες, σας προβληματίζει αυτό;

«Δεν είμαστε μόνοι μας. Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, πριν δυο εβδομάδες με τον Πανιώνιο έχουμε παίξει με τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι ο Απόλλωνας μόνος του. Δεν μπορούμε στα τρία παιχνίδια εκτός έδρας να έχουμε κατοχή μπάλας και ευκαιρίες. Είμαστε μια νέα ομάδα, γίνεται μια νέα προσπάθεια και θέλει υπομονή. Μπορεί σε άλλο παιχνίδι να έχουμε περισσότερη κατοχή. Δεν παίζεις μόνος σου».

Τελείωσε η πρώτη τετράδα αγώνων, το πρόσημο τι είναι;

«Νομίζω θετικό είναι. Στα τέσσερα ματς κανείς δεν περίμενε ότι ο Απόλλωνας θα έχει βαθμό, εμείς έχουμε δυο. Στα τρία ματς είχαμε καλή εικόνα μόνο με τον Πανιώνιο ήμασταν κακοί. Αν κάνουμε και μια νίκη θα πάρουμε και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα