Οι ίδιοι 11 του Αστέρα!

Γιώργος Ντυμένος
Οι ίδιοι 11 του Αστέρα!

bet365

Οι Αρκάδες που χθες έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη στο Φάληρο, δεν είχαν κάποια αλλαγή στο αρχικό τους σχήμα σε σχέση με το «κάζο» κόντρα στη Λαμία
Η έκφραση «Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ» προέρχεται από μία νουβέλα φανταστικής λογοτεχνίας, η οποία και αποτυπώνει πώς ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει από το ένα άκρο στο άλλο. Θα αναρωτηθεί κάποιος εύλογα που... κολλάει αυτό σε έναν πρόλογο για αθλητικά και στη προκειμένη περίπτωση για τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό είναι μία απορία που μόνο οι παίκτες των Αρκάδων μπορούν να απαντήσουν.
Λίγοι ίσως το πρόσεξαν, αλλά οι χθεσινοί 11 που ξεκίνησαν κόντρα στον Ολυμπιακό και έφτασαν μία ανάσα από τη νίκη, ήταν οι ίδιοι με αυτούς που παρατάχθηκαν στη σέντρα της αναμέτρησης με την Λαμία. Οπου και ηττήθηκαν με 3-1. Ούτε μία αλλαγή δεν είχε το αρχικό τους σχήμα, αλλά η εικόνα τους πήγε από το ένα άκρο... στο άλλο.
«Συμπαγείς», τακτικά σωστοί, με κοντά τις γραμμές και «διαβασμένοι». Ετσι φαίνεται ότι από τους Αρκάδες έλειπαν 2-3 πράγματα, τα οποία και βρίσκουν με την έλευση του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα