Τριανταφυλλόπουλος: «Χαμηλά το κεφάλι»

Gazzetta team
Τριανταφυλλόπουλος: «Χαμηλά το κεφάλι»

bet365

Ο έμπειρος στόπερ τόνισε πως στον Αστέρα έχουν ακόμη... πολύ δουλειά να κάνουν
Ο Αστέρας δεν έχασε στο Φάληρο, όμως ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος τόνισε στον «Arcadia 93.8» πως η ομάδα ακόμη έχει πολύ δρόμο μπροστά της.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Όπως εξελίχθηκε το ματς και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Νομίζω πως εμείς μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι με τις ευκαιρίες των Καλτσά και Δουβίκα, θα μπορούσαμε να κάνουμε το 0-2 και να μην αφήσουμε περιθώρια αντίδρασης στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, δεν τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός καθώς και η εικόνα μας που δείχνουμε να αντιστρέφουμε το κακό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει από τις τελευταίες ατυχείς εμφανίσεις. Το θέμα είναι να συνεχίζουμε έτσι. Χαμηλά το κεφάλι πολύ δουλειά και στο τέλος να δούμε τι θα καταφέρουμε».
-Για το τί άλλαξε από τα προηγούμενα παιχνίδια και η εικόνα του ΑΣΤΕΡΑ ήταν φανερά βελτιωμένη.
«Οι εμφανίσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον ΠΑΣ και στον αγώνα με τη Λαμία δεν αντικατοπτρίζουν το τι πραγματικά είμαστε. Το πως δουλεύουμε και πως είμαστε σαν χαρακτήρες. Νομίζω ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι αυτό που δείξαμε σήμερα. Αυτό θα κοιτάξουμε να βγάλουμε σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν μια κακή παρένθεση και θα το αφήσουμε πίσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα