Ντόρτμουντ - Κολωνία 5-0

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Κολωνία 5-0

bet365

Η Ντόρτμουντ ήταν καταιγιστική, σκόρπισε με 5-0 την Κολωνία, με τον Παπασταθόπουλο να βρίσκει δίχτυα και ανέβηκε στην κορυφή της Bundesliga.

Εκπληκτική εμφάνιση από την Ντόρτμουντ, που δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Κολωνία, την οποία διέλυσε με 5-0, για να ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι Βεστφαλοί είχαν τον Γιαρμόλενκο σε φανταστική κατάσταση, με τον Ουκρανό να δίνει την ασίστ στο 2’ και τον Φίλιπ να κάνει με κεφαλιά το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, έχασαν ευκαιρίες και έφτασαν σε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν χρειάστηκε η χρήση VAR για να διαπιστωθεί ότι ο Παπασταθόπουλος δεν έκανε φάουλ στον Χορν, που έκανε το λάθος και χάρισε το 2-0 στον Έλληνα αμυντικό. Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα για τους Τράγους, καθώς η Μπορούσια έκανε τη μία επίθεση μετά την άλλη. Στο 59’ ο Ομπαμεγιάνγκ με πέναλτι έκανε το 3-0, στο 60’ ο Γκαμπονέζος σκόραρε και πάλι για το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 έκανε Φίλιπ στο 69’!

Ντόρτμουντ (Πέτερ Μποσζ): Μπούρκι, Ζαγκαντού, Παπασταθόπουλος, Τοπράκ, Πίσεκ, Σαχίν (67’ Βάιγκλ), Νταούντ, Κάστρο, Φίλιπ, Γιαρμόλενκο (66’ Πούλισιτς), Ομπαμεγιάνγκ (85’ Ίσακ)

Κολωνία (Πέτερ Στέγκερ): Χορν, Κλίντερ, Μερέ, Χάιντς, Χορν, Λέμαν, Χέγκερ (56’ Τσόλερ), Μπίτενκουρτ (56’ Τσόλερ), Ρίσε, Οσάκο (64’ Σόρενσεν), Κόρδοβα

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα