Group therapy και... συμφωνία για restart!

Δημήτρης Τομαράς
Group therapy και... συμφωνία για restart!

bet365

Η γκέλα του Ολυμπιακού με Αστέρα έφερε μετά τον αγώνα συζητήσεις των παικτών των Πειραιωτών και... συμφωνία για νέο και δυναμικό ξεκίνημα.

Ο Χάσι μετά την Σπόρτινγκ είχε πει ότι έχει ευθύνες και οι παίκτες στις συζητήσεις που έγιναν στον Ρέντη για τον συγκεκριμένο αγώνα είχαν αναλάβει τις δικές τους. Κάτι ανάλογο έγινε και μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. Κάτι σαν... group therapy και κουβέντα επί της ουσίας ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων που συναίνεσαν στο ότι έχουν και εκείνοι σαφείς ευθύνες για τα σερί αρνητικά αποτελέσματα και ότι χρειάζονται ένα δυναμικό... restart. Εννοείται πως θα μεταφερθούν τα σχετικά... μηνύματα και προς το τεχνικό team. Πάντως ο προβληματισμός για τον Χάσι καλά κρατεί και το μέλλον του Κοσοβάρου εξακολουθεί να είναι πιο αβέβαιο από ποτέ.

Πρέμιερ Λιγκ, Τσέλσι – Αρσεναλ, ώρα 15:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα