Ρόμα - Βερόνα 3-0

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Ρόμα - Βερόνα 3-0

bet365

Οι Τζαλορόσι δεν συνάντησαν καμία δυσκολία απέναντι στη Βερόνα, την οποία νίκησαν με 3-0 χάρη στα γκολ των Τζέκο (2) και Ναϊνγκολάν. Επέστρεψε με ασίστ ο Φλορέντσι.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας στο Μπέργκαμο, η Ρόμα δεν είχε πανηγυρίσει άλλη φορά. Ηττα από την Ιντερ, αναβολή με την Σαμπντόρια, ισοπαλία με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Ελλάς έμοιαζε με ιδανικό αντίπαλο για να περάσουν ένα χαλαρό σαββατόβραδο στο Olimpico ο Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο και οι παίκτες του, με τις προβλέψεις να δικαιώνονται. Οπως δικαιώθηκε, με την ασίστ, ο Αλεσάντρο Φλορέντσι για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό στους χιαστούς στις 27 Οκτωβρίου 2016.

Από το ξεκίνημα η Ρόμα επιχείρησε να... πνίξει την Βερόνα, απειλώντας με Ελ Σαράουι, Πελεγκρίνι και (δύο φορές) Τζέκο, για να ακολουθήσει στο 17' το δοκάρι του Ούντερ από κοντά. Το γκολ ήταν απλά θέμα χρόνου και μπήκε τελικά στο 22' από την πολύ ωραία ασίστ του Ελ Σαράουι και το τελείωμα του Ναϊνγκολάν (1-0). Η Ελλάς μπορεί να ήθελε να αντιδράσει αλλά δεν μπορούσε και στο 33' ο Φλορέντσι επέστρεψε με ασίστ για το 2-0 από τον Τζέκο. Ο Βόσνιος είχε και μια καλή κεφαλιά που έφυγε άουτ λίγα λεπτά αργότερα, με το ματς να έχει ουσιαστικά τελειώσει από το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι Τζαλορόσι απλά ήλεγξαν την κατάσταση χωρίς να κουραστούν, φτάνοντας και σε τρίτο γκολ στο 61' με τον Τζέκο, μετά την σέντρα του Κολάροβ (3-0). Η Βερόνα έμεινε και με 10 παίκτες στο 66' αφού ο Σουπραγέν είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για το φάουλ στον Πελεγκρίνι, με τον Ντι Φραντσέσκο να κάνει στη συνέχεια αλλαγές και να δίνει χρόνο συμμετοχής και στον Σικ, ο οποίος πήγε αμέσως για γκολ αλλά ο Νίκολας απέκρουσε.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς (79' Μορένο), Φάτσιο, Κολάροβ, Ναϊνγκολάν (75' Σικ), Ντε Ρόσι, Πελεγκρίνι, Ούντερ (75' Ζέρσον), Τζέκο, Ελ Σαράουι.

Βερόνα (Φάμπιο Πέκια): Νίκολας, Κάσερες, Φεράρι, Ερτό, Σουπραγέν, Ρόμουλο, Ζουκουλίνι (75' Φοσάτι), Μπούχελ (58' Βέρντε), Μπέσα, Κιν (64' Πατσίνι), Βαλότι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα