Προβληματισμός για τον Χάσι στον Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Προβληματισμός για τον Χάσι στον Ολυμπιακό!

bet365

Το νέο... χαστούκι του Ολυμπιακού, αυτή την φορά από τον Αστέρα Τρίπολης, βάρυνε το κλίμα στο λιμάνι όσο αφορά την παρουσία του Μπέσνικ Χάσι!

Ο Αλβανός τεχνικός του Ολυμπιακού, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες πιστώθηκε σε μεγάλο βαθμό την ετοιμότητα της ομάδας και την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως πλέον υπάρχει η... άλλη όψη του νομίσματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε 4 ματς πρωταθλήματος έχουν ήδη δύο γκέλες από Ξάνθη και Αστέρα (4 χαμένοι βαθμοί), ενώ ήδη απώλεσαν πολλές ελπίδες και στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα από την Σπόρτινγκ.

Μάλιστα στο ματς της περασμένης Τρίτης και η εικόνα... κατάρρευσης ειδικά στο πρώτο μέρος προβλημάτισε ακόμη περισσότερο. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Χάσι έχει «κλείσει» το ρόστερ αφήνοντας εκτός παίκτες όπως ο Μίλιτς, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, δημιουργούν σκέψεις και προβληματισμούς στους διοικούντες των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ζητούμενο τους είναι η άμεση αλλαγή εικόνας αφού ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και το δύσκολο παιχνίδι στο Τορίνο με την Γιουβέντους, οπότε καμία εξέλιξη (και μάλιστα άμεση) την δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να αποκλειστεί! Ακόμη κι αυτή του διαζυγίου με τον νυν προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα