Χάβος: «Μας έλειψε η ουσία»

Gazzetta team
Χάβος: «Μας έλειψε η ουσία»

bet365

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε πως οι παίκτες του δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν
Ο Παναιτωλικός έχασε σήμερα στην Τούμπα, αλλά ο Χάβος δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του καθώς «πάλεψαν» το ματς. Ωστόσο τους... έλειπε η ουσία.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό ματς για τα δεδομένα της Super League. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και λειτουργήσαμε καλά, γνωρίζοντας, ότι ο ΠΑΟΚ παίζει από τις πλευρές. Καταφέραμε να περιορίσουμε τις δύσκολες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, πέρα από μία φάση με το μαρκάρισμα στον Μάτος. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές κυρίως στην κόντρα, όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε το γκολ που θα άλλαζε την κατάσταση. Μετά το 60' ο ΠΑΟΚ έγινε πιο επιθετικός, ιδιαίτερα μετά την είσοδο του Πέλκα που άλλαξε την ροή του αγώνα. Αναλύσαμε πολλές φορές μέσω βίντεο πως πρέπει να αμυνόμαστε σε περιπτώσεις όπως στο γκολ του ΠΑΟΚ, όμως η ικανότητα του Πρίγιοβιτς είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ. Δεν είχαμε αποτέλεσμα στις τελευταίες μας προσπάθειες, όμως θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά γιατί έπαιξαν πολύ καλά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή κι είναι πολύ δύσκολο να περάσει γρήγορα κάποια στοιχεία που θέλει. Θα ήταν δύσκολα ακόμη και για τον Μουρίνιο είτε τον Γκουραντιόλα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ μας σεβάστηκε, ξεκινώντας με δύο αμυντικά χαφ».
Για το ότι ο Παναιτωλικός περιόρισε τον ΠΑΟΚ:
«Για να πάρεις βαθμό στην Τούμπα, θα πρέπει να μειώσεις την συχνότητας με την οποία ο αντίπαλος πατάει στην περιοχή. Δουλέψαμε καλά, η εικόνα μας ήταν καλή, οι παίκτες μας έχουν την ποιότητα, αλλά μας έλειψε η ουσία, πρέπει να το πιστέψουμε περισσότερο…»
Για την επιστροφή του Βιεϊρίνια:
«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που επέστρεψε ο Βιεϊρίνια. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας που κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως και η μεταγραφή του Μόρα στην ομάδας μας, είναι κάτι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα