Κροτόνε - Ιντερ 0-2

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Κροτόνε - Ιντερ 0-2

bet365

Η Κροτόνε έβαλε δύσκολα στους Νερατζούρι αλλά αυτοί "χτύπησαν" στο τέλος με Σκρίνιαρ-Πέρισιτς και θα περάσουν το Σάββατο μόνοι στην κορυφή της Serie A.

Την περσινή σεζόν η Ιντερ πήγε στο Ezio Scida και έχασε. Φέτος πήγε με μοναδικό στόχο να διατηρήσει το απόλυτο βαθμών και το πέτυχε, έστω πιο δύσκολα από ό,τι θα περίμενε. Η ομάδα του Ντάβιντε Νίκολα έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρει αποτέλεσμα και έδειχνε έτοιμη να το κάνει, αλλά οι Σκρίνιαρ και Πέρισιτς σκόραραν στο τελευταίο 10λεπτο και οι Μιλανέζοι του Λουτσιάνο Σπαλέτι έφτασαν στο 4x4, όπως και την σεζόν 2015-16 με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Απλά τώρα έχουν λόγους για να πιστεύουν ότι η σεζόν θα εξελιχθεί καλύτερα σε σχέση με τότε.

Μπουντεσλίγκα, Λειψία – Γκλάντμπαχ, ώρα 19:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Το ματς άρχισε με την Κροτόνε να μπαίνει πιο δυνατά, έχοντας και τον ενθουσιασμό από τον κόσμο της, χωρίς όμως να απειλήσει πραγματικά τον Χαντάνοβιτς. Το ίδιο ίσχυε και για την άλλη περιοχή, με την πρώτη φάση για την Ιντερ να έρχεται στο 29' με το άστοχο διαγώνιο του Ζοάο Μάριο μετά την πάσα του Πέρισιτς. Αυτό βασικά ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να δείξουν στο πρώτο 45λεπτο οι Νερατζούρι, οι οποίοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά είχαν και μια ομάδα που αμυνόταν καλά απέναντι τους. Αυτό φαινόταν και στην επανάληψη, όπου η Κροτόνε κατάφερε να γίνει και επικίνδυνη στο 51' με τον Τόνεφ (απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς) ή στο 68' με τον Ρόντεν (απέκρουσε ξανά ο Σλοβένος), καθώς τα λεπτά περνούσαν με την Ιντερ να παίρνει μέτρα στο γήπεδο αλλά όχι και το προβάδισμα.

Αυτό, τελικά, θα γινόταν στο 82' με το σουτ του Σκρίνιαρ εντός περιοχής μετά την αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει την μπάλα, για να απλοποιηθούν αρκετά τα πράγματα για τους Νερατζούρι και να έρθει το τελικό 0-2 στο 92' με το ωραίο τελείωμα του Πέρισιτς στην αντεπίθεση.

Κροτόνε (Ντάβιντε Νίκολα): Κόρντατς, Σαμπιρίζι, Αγέτι (66' Καμπρέρα), Τσεκερίνι (84' Τουμινέλο), Μαρτέλα, Ρόντεν (72' Φαραόνι), Μπαρμπέρις, Μαντραγκόρα, Στόιαν, Τόνεφ, Μπούντιμιρ.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ' Αμπρόζιο (85' Ρανόκια), Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ντάλμπερτ (64' Ναγκατόμο), Γκαλιαρντίνι (56' Βεσίνο), Μπόρχα Βαλέρο, Καντρέβα, Ζοάο Μάριο, Πέρισιτς, Ικάρντι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα