Μάχιμος ο Βουό ενόψει ΑΕΚ

Gazzetta team
Μάχιμος ο Βουό ενόψει ΑΕΚ

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Superleague απέναντι στην ΑΕΚ, με τον Πάτρικ Βουό να δίνει κανονικά το παρόν.

Ο Μπάμπης Τεννές υπολογίζει και πάλι τον Ιβοριανό επιθετικό, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε. Μοναδικοί απόντες για τους κυανόλευκους θα είναι οι νεαποκτηθέντες Αλεξάντερ Ντακόλ και Μακόλεϊ Κρισάντους, καθώς δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα δελτία τους.

Η αποστολή της Λαμίας:

Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Κουκόλης, Όμο, Μπουλούλης, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πίτι. Ακόστα, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος, Λινάρδος, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Βουό, Βασιλαντωνόπουλος και Κουτρομάνος.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λειψία - Γκλάντμπαχ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα