Ηρακλής: Υποβλήθηκε δήλωση συμμετοχής στην Γ' Εθνική

Ηρακλής: Υποβλήθηκε δήλωση συμμετοχής στην Γ' Εθνική

Gazzetta team
Ηρακλής: Υποβλήθηκε δήλωση συμμετοχής στην Γ' Εθνική

bet365

Έγινε πράξη την Παρασκευή το τυπικό της υπόθεσης για υποβολή δήλωσης συμμετοχής του Ηρακλή στην Γ' Εθνική, εκ μέρους του Ιδρυτικού Σωματείου, σε απόλυτη συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο. Δεν είναι βέβαιο ακόμα πάντως εάν θα κατέβει στην εν λόγω κατηγορία.
Κατατέθηκαν τα σχετικά δικαιολογητικά, κατεβλήθησαν τα παράβολα και την Δευτέρα αναμένεται η συμμετοχή του Ηρακλή στην κλήρωση του πρωταθλήματος και τον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Ακόμα και έτσι πάντως παραμένει αβέβαιο εάν θα κατέβει στην Γ' Εθνική ο Γηραιός. Υπάρχει ακόμα το... παράθυρο με την συνεργασία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, που αφορά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΜ.
Επίσης ο γνωστός νομικός και πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, Ανδρέας Μαλάτος κατέστησε σαφές στο Αθλητικό Metropolis 95,5 FM πως αν ο Ηρακλής επιλέξει να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική με το υπάρχον ΑΦΜ του τα χρέη εξακολουθούν να υφίστανται. Εάν επιλεγεί εν τέλει ο σύλλογος να μετάσχει στην Γ' Εθνική κατηγορία θα έχει περιθώρια δημιουργίας ρόστερ μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, αποκτώντας απεριόριστο αριθμό Ελλήνων παικτών και πέντε ξένους (ανεξαρτήτως ηλικίας), εκ των οποίων θα μπορούν να δηλώνονται μόνον οι τέσσερις στο φύλλο αγώνα κάθε φορά, ενώ άπαντες πρέπει να προέρχονται από ομάδες ερασιτεχνικών κατηγοριών. Ακόμα υπάρχει και πρόβλεψη για απεριόριστο αριθμό μη ενηλίκων ξένων ποδοσφαιριστών.
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα