Μυροφορίδης: «Εγώ βλέπω τη σπίθα του κόσμου»

Μυροφορίδης: «Εγώ βλέπω τη σπίθα του κόσμου»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μυροφορίδης: «Εγώ βλέπω τη σπίθα του κόσμου»

bet365

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Παύλος Μυροφορίδης μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη αλλά κυρίως για το φιλικό παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς σημειώνοντας ότι η εικόνα του Κλεάνθης Βικελίδης θα βοηθήσει άπαντες να καταλάβουν… αυτόν που λείπει από τη Superleague.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Παύλος Μυροφορίδης, παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ LIBERO 107.4 και αρχικά αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό. «Υπάρχει φιλοσοφία. Δεν μπορείς να έχεις την αμφιβολία μέσα στην ομάδα. Αν παίρνεις παίκτη κάθε 10 μέρες θα πάρει χρόνο μέχρι να αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος με τα παιδιά που έχουν έρθει. Όταν τους είπα ότι τους θέλω στον Άρη, οι παίκτες μου είπαν «οκ» πάμε και δε μου είπαν πόσα θα πάρω. Στην πρώτη μου συνέντευξη είχα πει ότι πριν λίγα χρόνια δεν θα μπορούσαμε να περάσουμε ούτε απ' έξω. Δεν σημαίνει όμως ότι τώρα δεν είμαστε άξιοι να υπηρετήσουμε την ομάδα. Οσοι βρισκόμαστε εδώ τώρα είμαστε άξιοι. Το γήπεδο ή σε κάνει μάγκα ή σε κάνει μπούφο».

Μπουντεσλίγκα, Αννόβερο – Αμβούργο, ώρα 21:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Για την έναρξη του πρωταθλήματος, είπε: «Ούτε εγώ, ούτε η Football League μπορεί να απαντήσει. Ελπίζω μετά στις 8 Οκτώβρη. Το θέμα είναι αλλού. Τρεις μήνες παλεύει ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει πλάνο; Ψάχνουμε τώρα τους χορηγούς, τρεις μήνες τι κάναμε; Καιγόντουσαν να ξεκινήσει η SuperLeague και όλα τα υπόλοιπα θέματα τα βάζουν κάτω από το χαλάκι. Κάποια στιγμή θα σκάσει αυτό. Οταν το προϊόν χαλάει, τα γήπεδα είναι άδεια κι όταν δεν είναι ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ και ο ΟΦΗ στην SuperLeague, κάτι δεν πάει καλά».

Για το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς, απάντησε: «Το σημαντικό είναι να έρθει ο κόσμος γήπεδο και να ζήσει στιγμές ένδοξες. Να θυμήσει σε όλους τι λείπει από το ελληνικό Πρωτάθλημα. Αν θέλουμε να βλέπουμε την αλήθεια, ο Άρης λείπει. Και αυτό θα γίνει πιο έντονο μετά το ματς. Προσωπικά, με ενδιέφερε αυτό το παιχνίδι να γίνει για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να ξεκινήσει η αναγέννηση της ομάδας μέσα από τον κόσμο της. Είναι ξεκάθαρο το τι ζήτησα από την Μπόκα. Ζήτησα να μπει στο αεροπλάνο και να μου φέρει το λάβαρο. Ζήτησα να υποστηρίξει την δική μας προσπάθεια, για να δουν όλοι τον Άρη, να νιώσουν τον Άρη που έρχεται. Το σημαντικό όμως είναι να ξυπνήσει το παρελθόν για να το κάνουμε μέλλον», είπε και συμπλήρωσε:

«Η σπίθα υπάρχει και αυτό που έγινε χθες (σ. σ. διατέθηκαν 1000 εισιτήρια σε λίγες ώρες) είναι πολύ εντυπωσιακό. Ζούμε στην Ελλάδα της κρίσης, που κάποιος δεν μπορεί να πάει ούτε για καφέ. Όταν αυτή την στιγμή υπάρχουν 45-50 παίκτες στην Μπόκα, αν στη τύχη πιάσω κάποιους με κλειστά μάτια, αυτοί οι παίκτες θα κάνουν την διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα. Το ζητούμενο είναι ο Άρης να πατήσει και να χτίσει πάνω σε αυτό, και να δείξει σε όσους το γυρίζουν από δω και από εκεί, τι λείπει. Όλα τα γήπεδα είναι απρόσωπα, αλλά το δικό μας ξέρει τι θέλει».

Για την οργάνωση που χρειάζεται η ΠΑΕ Άρης, είπε: «Γενικά χρειάζεται οργάνωση, γιατί όσο μένεις στάσιμος και δεν εξελίσσεσαι σε όλους τους τομείς, μπορεί να πετύχεις κάτι θετικό αλλά πρόσκαιρα. Ο κ. Καρυπίδης ασχολείται με τον Κούη και εγώ ασχολούμαι με τον κ. Φριλίγγο. Η θέση (του γενικού αρχηγού) είναι κενή και πρέπει να την γεμίσουμε με έναν γνώστη. Πρέπει να είμαστε αστακοί σε όλες τις πλευρές».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα