«Έφυγαν» ήδη 1500 εισιτήρια
Η διάθεση των εισιτηρίων άρχισε χθες(14/9) και τα πρώτα μηνύματα αν μη τι άλλο επιβεβαιώνουν τη δίψα των φίλων του Άρη για το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι. Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του Άρη είναι ότι στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης θα βρεθούν περί των 20.000 φιλάθλων καθώς θεωρούν ότι η κίνηση των εισιτηρίων θα είναι ακόμη πιο έντονη την ερχόμενη εβδομάδα.
Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια διατίθενται στην μπουτίκ της ΠΑΕ, Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 10:00 έως και τις 15:00 ενώ τις υπόλοιπες μέρες από τις 10:00 έως τις 14:00 και τις απογευματινές ώρες από τις 17:00 έως τις 21:00.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
