Ο Ατρόμητος θυμήθηκε τη Σεβίλλη

Ο Ατρόμητος θυμήθηκε τη Σεβίλλη

Gazzetta team
Ο Ατρόμητος θυμήθηκε τη Σεβίλλη

bet365

Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια η ομάδα του Περιστερίου έδωσε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας του
Σημαδιακή είναι η σημερινή ημέρα για τον Ατρόμητο, καθώς στις 14 Σεπτεμβρίου του 2006 η ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε εκτός συνόρων διοργάνωση. Τότε είχε υποδεχθεί τη Σεβίλλη και παρά την ήττα που γνώρισε με 2-1, άφησε καλές εντυπώσεις. Μάλιστα η ομάδα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ήταν 14 Σεπτεμβρίου 2006. Σαν σε όνειρο που έγινε πραγματικότητα!. Η μέρα που άναψε μέσα μας η ευρωπαϊκή φλόγα!.
Ένα χρόνο μετά από την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ατρόμητος έδωσε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του. Για τον 1ο προκριματικό γύρο του (τότε) Κυπέλλου UEFA αντιμετώπισε στο γήπεδο της Ριζούπολης την κάτοχο του τροπαίου Σεβίλλη.
Χάσαμε με 2-1 αλλά κοιτάξαμε το «μεγαθήριο» στα μάτια. Πανηγυρίσαμε το πρώτο μας ευρωπαϊκό γκολ με τον Γιώργο Κορακάκη, περπατήσαμε για πρώτη φορά εκτός συνόρων παίζοντας δύο εβδομάδες αργότερα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης.
Η φλόγα που άναψε για πρώτη φορά στις 14 Σεπτεμβρίου 2006 έγινε πιο δυνατή στη δεκαετία του διανύουμε: Νιούκαστλ, Άλκμααρ, Σαράγεβο, ΑΙΚ Στοκχόλμης, Φενέρμπαχτσέ.
11 χρόνια μετά από εκείνη την ημέρα συνεχίζουμε με την πίστη και την προσδοκία ότι «στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα