Πασχαλάκης και Πέλκας στη ΔΕΘ (pics)

Πασχαλάκης και Πέλκας στη ΔΕΘ (pics)

Gazzetta team
Πασχαλάκης και Πέλκας στη ΔΕΘ (pics)

bet365

Οι Δημήτρης Πέλκας και Αλέξανδρος Πασχαλάκης, βρέθηκαν στο περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην 82η ΔΕΘ, με το δεύτερο να εμφανίζεται αισιόδοξος για το μέλλον του «Δικεφάλου».

Ο Ελληνας τερματοφύλακας υποστήριξε πως αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναιτωλικό, ο «Δικέφαλος» μπορεί να κάνει μια νέα αρχή.

«Ανεβάσαμε πολύ ψηλά τον πήχη φέτος. Η χρονιά δεν ξεκίνησε όπως την είχαμε φανταστεί. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό που είναι μπροστά μας. Ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα να παίρνει τους βαθμούς της νίκης και σιγά σιγά με ωραίο ποδόσφαιρο».

Οσο για την εκδήλωση και την παρουσία του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ σχολίασε:

«Είναι πολύ όμορφα εδώ στην Έκθεση, είναι η πρώτη μου φορά και μου αρέσει πολύ. Ο κόσμος μας αγκαλιάζει και δείχνει την στήριξη του. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις μικρά παιδιά να χαίρονται, βγάζοντας φωτογραφίες και παίρνοντας αυτόγραφα. Οι παίκτες είναι πρότυπο για όλους τα παιδιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα