Την Παρασκευή το ιστορικό ραντεβού!

Την Παρασκευή το ιστορικό ραντεβού!

Νίκος Αθανασίου
Την Παρασκευή το ιστορικό ραντεβού!

bet365

Το βράδυ της Παρασκευής, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με στόχο να συμφωνήσουν οριστικά και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να γυρίσει σελίδα!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει με τεράστια αγωνία τις εξελίξεις στην διαπραγμάτευση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ στο «Pao Foundation» και αύριο το βράδυ αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα τα πουν από κοντά, θα θέσουν επί τάπητος το πιο σημαντικό «αγκάθι» των χρεών, με στόχο να φτάσουν στην συμφωνία που θα αλλάξει την ιστορία του συλλόγου!

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών όλο αυτό το διάστημα γίνονται σε εξαιρετικό κλίμα και υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και το deal θα προχωρήσει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα