Επιστροφή με παράδοση

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Επιστροφή με παράδοση

bet365

Ο γεροΓιοβάισα χόρτασε γκολ στο Champions League, αλλά δεν πρόκειται να σας αφήσει με το παράπονο και, ναι, θα ποντάρει και στο Europa.

«Πρώτη αγωνιστική», μου έλεγαν παλιά αξιότιμοι αναγνώστες, «σφιχτά τα ματς, μην περιμένεις πολλά γκολ». Οι καιροί έχουν αλλάξει, όπως κατάλαβες και μπορεί το Europa League να μην έχει τη λάμψη των αστεριών, αλλά και καλές ομάδες έχει, και καλές ευκαιρίες λόγω ροτέισον κάποιων ομάδων και θέαμα και ενδιαφέρον.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, επιστρέφει με ενθουσιασμό και καλές αμυντικές επιδόσεις εντός των συνόρων. Βέβαια, για όσους βλέπουν Κροατία (ξέρω δεν είστε πολλοί) θα ξέρουν ότι εντός έδρας η Ριέκα εύκολα ή δύσκολα το βρίσκει το γκολ. Συμφωνώ με εκείνους που πιστεύουν ότι τόσο ψηλά το διπλό είναι υπερβολικό, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια απέναντι σε ομάδες από την Κροατία, αλλά και το Χ2 βρίσκεται χαμηλά (στο 1.60 στην bwin). Αντιθέτως, ψηλά είναι το G/G και θα το προτιμήσω, καθώς πληρώνει 2.00 στην bwin. Για να πάρει αποτέλεσμα η Ένωση θα πρέπει να σκοράρει.

Από τα υπόλοιπα ματς αξιότιμοι αναγνώστες η Ζενίτ με προβληματίζει τελευταία. Τα γκολ δεν έρχονται εύκολα, ο Μαντσίνι ψάχνεται, θα πρέπει να κάνει και ροτέισον (όχι τίποτα τρελό) και το ματς με τη Βαρντάρ δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Σε όλα τα παιχνίδια μας αναγνώστες μου εκτός έδρας είχαμε under. Αμυντικά θα παίξουν οι Σκοπιανοί και στο 1.90 στην bwin μου κάνει και με το παραπάνω.

Την άποψή μου για τον Βενγκέρ την έχω ξαναπεί. Βασικά, για τους Γάλλους γενικότερα. Τώρα, βλέπω δεν θα πάρει και πολύ στα σοβαρά τη διοργάνωση και θα κάνει αλλαγές με την Κολωνία. Τέτοια άμυνα που έχει καταφέρει να φτιάξει φέτος στην Άρσεναλ του αξίζει ένα γκολ. Και μπορεί οι Τράγοι να μην έχουν ξεκινήσει καλά στην Γερμανία, αλλά ένα γκολ πιστεύω το έχουν. Στο 1.83 το G/G στην bwin.

Τέλος, η Λάτσιο ήταν απολαυστική στο ματς με την Μίλαν. Τώρα, όμως, με την Ιταλία να βγάζει ούτως ή άλλως τέσσερις ομάδες στους ομίλους του Champions League την επόμενη σεζόν, πάνε τα πατριωτικά του τύπου «να μαζέψουμε βαθμούς». Ροτέισον θα κάνει ο Ιντσάγκι και καλά θα κάνει κατά τη γνώμη. Ψηλά δεν φτάνει ποτέ η Λάτσιο στη διοργάνωση όταν τα πράγματα σοβαρεύουν την άνοιξη. Στο 2.95 ο 1 DnB (τα χρήματα μας επιστρέφονται σε περίπτωση ισοπαλίας) για την Φίτεσε στην bwin.

Αυτά αξιότιμοι αναγνώστες μου, γιατί ο χειμώνας έρχεται και έχω πολλές δουλειές να φροντίσω. Ο στάβλος πρέπει να ετοιμαστεί και η Γιούλια η φοράδα μου είναι ανήσυχη, ενώ τα ξύλα για το τζάκι εδώ στα βόρεια είναι προσωπική υπόθεση. Είμαστε και περήφανοι τρομάρα μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα