Μπήκε ο Λέοβατς, αλλά…

Μπήκε ο Λέοβατς, αλλά…

Gazzetta team
Μπήκε ο Λέοβατς, αλλά…

bet365

Ο Κροάτης αμυντικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, προπονήθηκε κανονικά, με το ιατρικό τιμ να παρακολουθεί τις κινήσεις του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι 100% έτοιμος.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ριέκα – ΑΕΚ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προπόνηση της Πέμπτης (14/9) αναφέρει:

«Το πρόγραμμα της Πέμπτης (14.09) ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Super League, με έμφαση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

O Μάριν Λέοβατς ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, παρά τις ενοχλήσεις, με το ιατρικό επιτελείο να είναι δίπλα του και να παρακολουθεί τις αντιδράσεις του κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Ο Ντόριαν Λεβέκ προπονήθηκε ατομικά συνεχίζοντας την αποθεραπεία του με τρέξιμο και ασκήσεις.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (15.09) θα προπονηθεί στην Νέα Μεσημβρία στις 18:00».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα