Επέστρεψε ο Παπάζογλου

Gazzetta team
Επέστρεψε ο Παπάζογλου

bet365

Έστω και αν δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα, ο Τάσος Παπάζογλου επέστρεψε στις προπονήσεις του Απόλλωνα. Εκτός παραμένει ο Ανιέτε με την αποθεραπεία του να αργεί.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ριέκα – ΑΕΚ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ευχάριστα τα νέα για τον Άκη Μάντζιο με τον έμπειρο προπονητή να βλέπει τον Τάσο Παπάζογλου να επιστρέφει στις προπονήσεις και να ακολουθεί το μέρος του προγράμματος. Ο έμπειρος μέσος ανεβάζει στροφές, σε αντίθεση με τον Ανιέτε ο οποίος ακολούθησε και πάλι ατομικό και η επιστροφή του στην ενεργό δράση αργεί. Όσον αφορά την προπόνηση, αυτή έγινε σε δύο γκρουπ.

Όσοι έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι φόρτσαραν με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αγωνιστικά τετράγωνα και παιχνίδι κατοχής μπάλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα