Ζιντάν: «Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε χωρίς κόμπλεξ»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε χωρίς κόμπλεξ»

bet365

Με καλά λόγια για την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ μέσα στο Μπερναμπέου, μίλησε ο τεχνικός της Ρεάλ Ζινεντίν Ζιντάν τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι Κύπριοι έπαιξαν χωρίς κόμπλεξ.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Χέρτα – Αθλ. Μπιλμπάο. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Ισπανοί επικράτησαν του ΑΠΟΕΛ με 3-0 με τους Κύπριους να αφήνουν θετικές εντυπώσεις όπως ανέφερε και ο Ζινεντίν Ζιντάν. Αναλυτικά ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο, είχαμε ρυθμό. Δικαιούμασταν τη νίκη και την πήραμε. Με ικανοποιεί που δεν δεχθήκαμε γκολ. Σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή βραδιά για εμάς. Αυτό που μου άρεσε από το ΑΠΟΕΛ είναι ότι έπαιξε χωρίς κόμπλεξ μέσα σε ένα πολύ μεγάλο στάδιο. Ξέραμε πως αυτή η ομάδα έχει πείρα από μεγάλα γήπεδα και φάνηκε στο παιχνίδι της. Αν ρίσκαρε λίγο περισσότερο θα μας έφερνε σε δύσκολη θέση. Είμαι σίγουρος πως στην έδρα του θα μας δυσκολέψει».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα