Στο ίδιο τραπέζι Αλαφούζος-Γιαννακόπουλος!

Στο ίδιο τραπέζι Αλαφούζος-Γιαννακόπουλος!

Νίκος Αθανασίου
Στο ίδιο τραπέζι Αλαφούζος-Γιαννακόπουλος!

bet365

Την επόμενη εβδομάδα, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθούν για θέσουν επί τάπητος όλα τα σημαντικά ζητήματα για την μεταβίβαση των μετοχών στο «PAO FOUNDATION»!

Οι επαφές για την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός κορυφώνονται! Την επόμενη εβδομάδα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα συναντηθούν για να συζητήσουν(πρώτη φορά δια ζώσης) όλα όσα αφορούν τον τρόπο που το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών θα περάσει από τον «mr. ΣΚΑΪ» στον υπό δημιουργία οργανισμό που ηγείται ο Γιαννακόπουλος, το «PAO FOUNDATION»! Φυσικά το πιο σημαντικό θέμα στον διάλογο των δύο ανδρών θα είναι τα χρέη της εταιρίας και το ποσό που είναι διατεθειμένος να αναλάβει ο Αλαφούζος, γυρίζοντας σελίδα και αποχορώντας μετά από πέντε χρόνια!

Από το αν θα βρεθεί χρυσή τομή σε αυτό το κομμάτι θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η κατάληξη των συζητήσεων, όπως εξάλλου τόνισε και στην δήλωση του ο Γιαννακόπουλος. Οποιαδήποτε πρόβλεψη τούτη την στιγμή μοιάζει και είναι παρακινδυνευμένη, καθώς ουδείς γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των «πράσινων» οφειλών αλλά και τις διαθέσεις του Αλαφούζου. Δεδομένα θα βάλει το χέρι στην τσέπη για τελευταία φορά αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο βαθμό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα