ΠΑΟΚ: Ξέμεινε από αριστερά μπακ…

ΠΑΟΚ: Ξέμεινε από αριστερά μπακ…

ΠΑΟΚ: Ξέμεινε από αριστερά μπακ…

Ο Μάριν Λέοβατς μπήκε στη λίστα των τραυματιών, εκεί όπου είναι εδώ και μια εβδομάδα ο Ντόριαν Λεβέκ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ψάχνει για αριστερό μπακ ενόψει Παναιτωλικού. 

Ο Κροάτης αμυντικός, που δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης (13/9), καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς κι έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

«Η περίπτωση του Κροάτη θ’ αξιολογηθεί την Πέμπτη (14.09) οπότε θα υποβληθεί σε αθλητικά τεστ και θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά», αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ενώ για τον Ντόριαν Λεβέκ σημειώνει πως «συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας’.

Ο Λουτσέσκου τους... πέθανε στις κάμψεις!

Κατά τα άλλα, «οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να λειτουργούν υπό το καθεστώς πίεσης. Κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου προσπαθεί να τους μάθει να την διαχειρίζονται και ν’ αντιδρούν θετικά σ’ αυτήν», τονίζει στο δελτίο Τύπου της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (13.09), λοιπόν, επέλεξε να εφαρμόσει ένα διαφορετικό μέτρο. Κάθε φορά που η ομάδα η οποία συμμετείχε στην άσκηση επιθετικής λειτουργίας δεν τελείωνε τη φάση με γκολ, οι παίκτες της έκαναν κάμψεις.

Η προπόνηση της Πέμπτης (14.09) είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Best of internet